spanky napisał(a):
P.S widze Prezes ze szalejesz ze zmiana autka.....

Teraz jeżdze Audi 80 Rodziców - kiedyś powiem Wam szczerze, nie zwracałem wogule na tą marke uwagi - ale jak sie raz przejechałem to zmieniłem szybko zdanie - jak na swoje lata silnik ładnie pracuje, ładne ma wnętrze i raczej nie starzejący sie wygląd, który potrafi podobać się jeszcze ludziom.
Niedługo chce sprzedać 80 i nabyć Audi A4 1.8T, ale ... po rozmowie z Tobą zaczełem patrzeć na 1.9 TDi popiera ten wybór także mój Ojciec - bo to bardziej auto dla Rodziców by było.
A ja chce coś dużego z dużym sercem. Pomyślałem sobie kiedyś o Audi V8 i BMW 740 i teraz nie dają mi spokoju ... ciągnie mnie żeby kupić któreś z nich ...
mały v8 napisał(a):
Mozna tak gdybac i gdybac napisz lepiej czego oczekujesz od auta bo jak chcesz smigac na 1/4 mili to audi nie jest za szalone ale jak chcesz przejechać 100km autostrady z pretkościa 220 240km/h to właśnie dla Ciebie samochód
Nie, nie chce sie scigać na 1/4 mili - to nie dla mnie !! Nie mam jakiegoś zacięca sportowego - ale lubie czuć ze pod gazem mam duzo mocy którą moge w każdej chwili wykorzystać np. podczas wyprzedzania, ale jakieś wyscigi to nie dla mnie. Chce komfortowo pokonywać nasze dziurawe drogi bo wiadomo że w takim aucie nie czuje sie tak tego jak np. w mojej 80

jeżdze slalomem po drogach bo mi poprostu jej szkoda, a pomimo tego, a może dlatego, że już ma swoje lata, staram się ją szanować.
Pozdrawiam i dziekuje za sugestie i zapraszam chetnuch do dalszych dyskusji