.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lut.2025 10:16:18

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15.wrz.2009 12:21:01 
Użytkownik

Gdyby nikogo nie obchodzilo przed kupnem to co inni sadza na temat danej fury, na podstawie zdjec, to nikt by sie nie bawil z wrzucaniem linkow na forum! Bo po co?
Jakos ten system funkcjonuje i wiele osob jest wdzieczna za wstepna ocene, bo oszczedza to czas i nerwy. Podejrzewam, ze nie wszyscy maja w rdodzinie, pod reka, w sasiedztwie, w pracy, specow ktorzy znaja sie na samochodach dla tego korzystaja z forum.

Audi A6 2.5 BAU - narazie sluzy panu
2003,Quattro,Webasto i BOSE.
Vinter.
http://www.youtube.com/watch?v=W8NK4amcUwM

Tytuł:
PostNapisane: 15.wrz.2009 13:24:10 
Użytkownik

SLOVIAN napisał(a):
Gdyby nikogo nie obchodzilo przed kupnem to co inni sadza na temat danej fury, na podstawie zdjec, to nikt by sie nie bawil z wrzucaniem linkow na forum! Bo po co?
Jakos ten system funkcjonuje i wiele osob jest wdzieczna za wstepna ocene, bo oszczedza to czas i nerwy. Podejrzewam, ze nie wszyscy maja w rdodzinie, pod reka, w sasiedztwie, w pracy, specow ktorzy znaja sie na samochodach dla tego korzystaja z forum.

Nigdy się nie dowiemy ile wyjazdów po DOBRE AUTKO nie doszło do skutku bo się "wróżbitom" kierownica i szczelinka nie spodobały
Tak właśnie działa ten SYSTEM

Generalnie jestem ZA. Ale ZA KONKRETAMI, np:
- niezgodność wyposażenia z opisem;
- szczegóły wskazujące na przekładkę z Anglika;
- nierówności na powłoce lakierniczej;
- zaparowany reflektor itp.
Poza tym, doradzając komukolwiek trzeba mu jasno uświadomić, że to co widać na fotkach ma się nijak do stanu faktycznego.
Ale jak widzę po raz n-ty, że cyt.: "tego sobie odpuść bo kierownica wygląda na jakieś 500.000 i jakoś mi się ta klapa nie widzi" to mnie k ... ca bierze.

Tytuł:
PostNapisane: 15.wrz.2009 15:28:20 
Wulkanizator

Argi, nigdy nie komentuję wróżb - z zasady - natomiast wyraziłeś dokładnie mój pogląd na tą sprawę. Dodam tylko że w prawie każdym jednym wątku z podanym linkiem/ linkami przewijają się wypowiedzi jednych i tych samych ekspertów... Pół biedy jeśli jest napisane: "wydaje mi się że klapa malowana....", gorzej ( i cześciej) czytamy autorytarne: "bity w tył, klapa w szpachli, błotnik dostał....." nie wiem po co to? ilość postów? Wyższa "wartość własna"? nie wiem...

A80 B3 1,8 JN B+G 2004-2005
w AKP:
S4 AVANT 2,2T + LPG 2005-2008 (sprzedana :( )
A90q B3 2,3 NG/ABH 2008-2013
A6 C5 2,8 B+G avant q tip 2008 -

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1