witam...
łódź
mechanika
polecam z czystym suieniem Jarka ktory pracowal kilka lat w vw i audi w servisie i wkoncu otworzyl swoje....pracowalem u niego pol roku wiec wiem jakie ma podejscie do tematu a wczesniej servisowalem i poprawialem moja a8 po Lotusie ktorego odradzam!!!
co prawda czas oczekiwania jest dosc dlugi kolo tygodnia no ale uwazam ze warto...ceny przystepne, nigdy nic nie wymusza a kliencie i wszystko z nim uzgadnia...robi praktycznie wszystko przy autkach oprocz powaznej elektroniki i naprawy skrzyn automatycznych
ul.bulwarowa 6 wjazd od granicznej zaraz obok starego salonu opla
tel.603-505-702
uklady wydechowe, doloty z kwasowki
chlopak ma leb, pracowal w niemczech w mercedesie i projektowal uklady wydechowe a teraz ma swoje... wiekszosc autek z 1/4, driftu i po modyfikacjach trafiaja najczesciej do niego lacznie z moim...niektorzy pewnie mieli okazje uslyszec jak brzmi moje v8 zrobione przez niego...bardzo sympatyczny koles ktory nie zadziera nosa do gory i mozna sie z nim dogadac...najlepiej jak sie powolacie na mnie i moje srebne a8 to wtedy cena bedzie bardziej przystepna
ul. waclawa 50 rownolegla do przybyszewkiego
tel.502-590-626
gazownicy...
po wielu mekach z gazem udalo mi sie znalezc wkoncu 2 zaklady...jeden to chlopaki z KME ktorzy narawde sie natrudzili zeby moje auto doprowadzic do stanu a zwlaszcza Tomek a drugi to zaklad ktory zajmuje sie instalacjami BRC ktora siedzi u mnie w audi...zrobilem ponad 30 tys i zero problemow...wszystko schludnie, na czas i bez problemow a jesli nawet sie jakies pytania cz regulacje pojawialy to nigdy nie zostalem splawiony...
KME miesci sie na tylach Idczaka w zgierzu ulicy nie pamietam
a BRC sa na pomorskiej (jadac od centrum za wiaduktem i tymi dwoma zakretami po lewo) smialo tez mozna sie powolac bo robil w sumie ode mnie 2 a8 i 2 s8 wiec napewno pamieta
tel...501-084-240
Turbosprezarki
smialo moge polecic chlopakow z Radomia ktorych znam osobiscie z wyscigow i driftu...maja sprzet dobry, uzywaja angielskich czesci i przede wszystkim to jest ich pasja a nie tylko zarobek!!!Mialem problem z turbinka bo jedna czasami mi nie dmuchala...jak pytalem sie w lodzi co to moze byc to uzyskiwalem odpowiedz ze turbina pada i ze trzeba zregenerowac a chlopaki od razu powiedzieli mi ze to wcale nie turbina tylko zmienna geometria, sie przycina i wcale nie trzba wymieniac turbinki,wyslalem zaplacilem 300 zl i turbinka smiga, druga niestety padla i strasznie kopcila wiec juz bylo troszke drozej ale podobnie do konkurencji po jednym dniu od wyslania dostalem ja, zalozylem i wszystko juz oki...z tego co pamietam to placilem kolo 700 zl ale nie dam glowy...otryzmalem stare czesci i roczna gwarancje oraz wykres z dowazarki...
firma nazywa sie PreTurb
tel. 695-601-606
to tyle co z wlasnych doswiadczen moge dopisac
pozdrawiam