.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lut.2025 10:38:18

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18.wrz.2009 09:55:41 
Klubowicz

Dzwoniłem i chwilę gadałem. Auto stoi w komisie w Garwolinie :/ Gość sprowadził ją podobno dla kogoś i wyniosła go 61k, ale tamten gość kupił nowe S6 i teraz handlarz chce się jej pozbyć po kosztach - takie "bajki" mi opowiadał ( może to i prawda? ). Bajki jakby nieważne.

Malowana była prawa strona, ale podobno wszystkie szyby ori z 2003, więc może tylko jakaś przycierka. Pod komp nie była podłączana więc nic nie wiadomo co VAG powie. Co ciekawe nikt nie był jej jeszcze oglądać....

Chciałbym nawet tak z czystej ciekawości podjechać w przyszłym tygodniu i ją oblookać, także Przemik jak masz czas i ochotę to daj znać na PW kiedy Ci pasi. Sam nie chcę jechać, bo znowu proponują jakieś umawianie się na Orlenie i tego typu klimaty.....

PS VIN mam dostać na SMSa

BJB Altea Stylance TDI infected by Masters

Tytuł:
PostNapisane: 18.wrz.2009 10:01:22 
Użytkownik

Cytuj:

Moze i masz racje.

Jesli ogledziny beda we wtorek badz czwartek w godzinach ok 18 to ja tez moge sie z wami przejechac tam :peace:

A8 D2 4.2 pb+lpg
Obrazek
You Need Four Circles On Your Gril

Tytuł:
PostNapisane: 19.wrz.2009 17:41:24 
Użytkownik

właśnie chciałem powiedzieć, że ta stacja benzyniasta mi na Garwolin wygląda...

Garwolin to największa szrociarnia... Miałem okazję być w warsztacie gdzie stało kilkanaście aut, w tym "piękna" S6, którą miałem okazję oglądać... akurat stała na podnośniku, z każdej strony trzepana, szczeliny każda inna...
Może teraz jest już piękna, hehehe...

Garwolin bym odpuścił... Poza tym teraz często rejestrują żeby wyglądało jakby od właściciela nie handlaża...

Tytuł:
PostNapisane: 19.wrz.2009 20:40:57 
Użytkownik

Jeżeli to jest ta, o której ostatnio mówił mi szwagier, to poleciała z obwodnicy Garwolina w pole przy znacznej prędkości ;)
Dosłownie poleciała, bo prędkość była na tyle duża, że przeleciała nad rowem i spadła na koła, także żadnego dzwona nie było...
Gość zgarnął kasę z AC i to nie małą, poklepał i miał sprzedawać :peace:
Jutro postaram się dowiedzieć czy chodzi o to auto i co tam było "klepane"...

Na marginesie, to on ma S6 i RS6, ale sprzedawać miał S-kę... A że wyszło tak a nie inaczej to sprzedaje RS-kę :peace:

A3 8L 1.9TDI 130KM 02r. 5D - jest
Peugeot 307 2.0HDI 90KM 03r. - jest
Peugeot Partner Multispace 1.6Pb 05r. - jest
Peugeot Partner Multispace 1.6Pb 03r - jest
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 19.wrz.2009 21:16:26 
Klubowicz

lucas3512 napisał(a):
Jeżeli to jest ta, o której ostatnio mówił mi szwagier, to poleciała z obwodnicy Garwolina w pole przy znacznej prędkości ;)
Dosłownie poleciała, bo prędkość była na tyle duża, że przeleciała nad rowem i spadła na koła, także żadnego dzwona nie było...
Gość zgarnął kasę z AC i to nie małą, poklepał i miał sprzedawać :peace:
Jutro postaram się dowiedzieć czy chodzi o to auto i co tam było "klepane"...

Na marginesie, to on ma S6 i RS6, ale sprzedawać miał S-kę... A że wyszło tak a nie inaczej to sprzedaje RS-kę :peace:

Dowiedz się jak możesz :peace: Ale spoko i tak ją obadam miernikiem lakieru i zobaczymy jak to było z tym malowaniem. Z drugiej strony nie przeraża mnie jak coś było malowane - byle by było dobrze zrobione i żebym o tym wiedział. Cena jest na tyle atrakcyjna że można przymknąć oko na pewne rzeczy, ale też dobrze wiedzieć o innych....

Tytuł:
PostNapisane: 22.wrz.2009 07:06:03 
Użytkownik

Auto: Zawsze Fajne :)
Wczoraj widziałem sie z czowiekiem który oglądał i jeździł ta rs6. Odpusił sobie ja, podobno mocno walona prawa strona :/

Chłopak smiga na codzień S6 C5 i w dodatku cała malowana bo włoszka i jemu takie sprawy jak pomalowany element nie przeszkadzaja wiec jak sobie ja odpuscił pomimo dobrej ceny wiec raczej mina :/

Tytuł:
PostNapisane: 22.wrz.2009 10:29:30 
Klubowicz

pawlo5 napisał(a):
Wczoraj widziałem sie z czowiekiem który oglądał i jeździł ta rs6. Odpusił sobie ja, podobno mocno walona prawa strona :/

Chłopak smiga na codzień S6 C5 i w dodatku cała malowana bo włoszka i jemu takie sprawy jak pomalowany element nie przeszkadzaja wiec jak sobie ja odpuscił pomimo dobrej ceny wiec raczej mina :/

Słyszałem że malowana prawa strona....

Ale auto zniknęło z Allegro/Otomoto :!: Może jednak ktoś się zdecydował :?:

Tytuł:
PostNapisane: 22.wrz.2009 18:57:43 
Użytkownik

Ta, o której ja pisałem, była sprowadzona ze Szwajcarii...
Miała delikatnie przetarty jeden bok, ale nie przeszkadzało to w normalnej jeździe :peace:
W ostatniej kraksie (jak wyleciała z trasy), pękł jeden wahacz, robiona była geometria, a tak poza tym, podobno nic większego nie było...
Sprawa wygląda tak, że gość okazyjnie kupił ją w Szwajcarii, tutaj dostał dobrą kasę z AC, więc ją sprzedaje,choć miał ją zostawić dla siebie a pchnąć S6 jak pisałem powyżej, więc może jednak coś się sypie, ale zaznaczam, że nie mam 100% pewności, że to to auto ;)

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 22.wrz.2009 20:10:19 
Klubowicz

lucas3512 napisał(a):
Ta, o której ja pisałem, była sprowadzona ze Szwajcarii...
Miała delikatnie przetarty jeden bok, ale nie przeszkadzało to w normalnej jeździe :peace:
W ostatniej kraksie (jak wyleciała z trasy), pękł jeden wahacz, robiona była geometria, a tak poza tym, podobno nic większego nie było...
Sprawa wygląda tak, że gość okazyjnie kupił ją w Szwajcarii, tutaj dostał dobrą kasę z AC, więc ją sprzedaje,choć miał ją zostawić dla siebie a pchnąć S6 jak pisałem powyżej, więc może jednak coś się sypie, ale zaznaczam, że nie mam 100% pewności, że to to auto ;)

To mogło być to auto, bo podobną historię opowiedział mi gość przez telefon. A a propos tego prawego boku to zarzekał się że wszystkie szyby z 2003, więc jakiegoś mega dzwonu raczej nie miała....

Może się przestraszył mocy jak mu auto w pole wyjechało i postanowił zostać przy S6 :):

Tytuł:
PostNapisane: 22.wrz.2009 20:44:46 
Użytkownik

Auto: Renata
a moze lepiej to : http://www.racingforum.pl/Audi-RS4-2001 ... 69595.html

tylko trzeba popytac co z ta motorownia choc jest opcja zakupu ze zdrowym sercem ... :):

Tytuł:
PostNapisane: 22.wrz.2009 22:08:18 
Użytkownik

designer napisał(a):
To mogło być to auto, bo podobną historię opowiedział mi gość przez telefon. A a propos tego prawego boku to zarzekał się że wszystkie szyby z 2003, więc jakiegoś mega dzwonu raczej nie miała....

Może się przestraszył mocy jak mu auto w pole wyjechało i postanowił zostać przy S6 :):

Nie miało dużego uszkodzenia, gdyż po sprowadzeniu jakiś czas jeździł po Garwolinie z przetartym bokiem ;) , wiem tylko, że do wymiany miał błotnik i długo się bujał zanim go znalazł :peace:

Obrazek

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1