Ogladajac niedawno TVN Turbo byl test jakiegos auta na torze w Radomiu. Nie zastanawiajac sie dlugo wysmarowalem emaila z zapytaniem czy moznaby zorganizowac tam jakies spotkanie audimaniakow. Myslalem o polaczeniu 3 dobrze prosperujacych klubow, ktorych jestem czlonkiem + uwzglednienie innych klubow. Jak wiadomo im wiecej osob tym mniejsze koszta jednostkowe. Prosze o wasze sugestie w tym temacie. Ponizej prezentuje tresc mojego zapytania i tresc odpowiedzi...
ufotm napisał(a):
Witam, chciałbym się dowiedzieć czy byłaby możliwość wypożyczenia toru dla organizacji zimowego zlotu AKP. Oczywiście nie mówimy jedynie o zamknięciu czy wypożyczeniu toru jedynie na nasze klubowe potrzeby. Jesteśmy jak najbardziej za ideą przeprowadzania na torze treningów profesjonalnych grup sportowych w tym czasie. Interesowałaby nas opcja jednodniowa lub w miarę możliwości dwudniowa (sobota-niedziela) w godzinach otwarcia toru. Będziemy wdzięczni za odpowiedź w tym temacie z uwzględnieniem kosztów i terminów dostępności na przełomie stycznia i lutego 2010 roku.
Administracja Tor Radom napisał(a):
Witam,
Wstępnie mogę zaproponować państwu 3 terminy- do wyboru:
- 22-23 stycznia 2010r.
- 29-30 stycznia 2010r.
- 6-7 luty 2010r.
Jesteśmy w stanie zorganizować, dla państwa, na terenie radomskiego toru różne atrakcje, podczas zlotu.
Proponujemy: catering w podgrzewanym namiocie lub przejazd do restauracji (transport nasz lub klienta), menu wedle życzenia.
Jeżeli dopiszą warunki atmosferyczne (nie będzie mokro i ślisko na torze),
proponujemy przejażdżki gokartami rekreacyjnymi ,półwyczynowymi i dla najlepszych gokartami wyczynowymi
( z elementami rywalizacji).
Jesteśmy w stanie zapewnić pracowników do obsługi-pomocy przy organizacji zlotu.
Jeżeli mówimy o kosztach to zależą:
- od ilości dni - potrzeby zakwaterowania
- zaplanowanych atrakcji
- cateringu
- ilości osób- aut.
Aby przedstawić Państwu wstępną ofertę, proszę o podanie mi w/w danych, przynajmniej w przypuszczalnych ilościach.
do wgladu jest takze informator ogolny w pliku pdf. , ktory posiadam i chetnie podesle do kogos kto moze zaladowac to do tego posta w postaci linka...
ps. w moim zamysle byly kluby:
Audi Klub Polska
Polski Klub Audi 80
Pomorski Klub Audi