Barcik napisał(a):
DeS napisał(a):
Naprawdę wierzysz, że te tylko dwa lata młodsze siłowniki będą lepsze od moich pełnoletnich??
![Very Happy :D](./images/smilies/002.gif)
Widocznie mamy inne podejście do samochodu lub Ty jeszcze nie zarobiłeś w głowę klapą
Za rady sedecznie dziękuję
![n :diabel:](./images/smilies/020.gif)
Nie ma za co dizękować, jeszcze nie zarobiłem klapą w łeb a napewno miałem starsze siłowniki niż Ty masz. Przecież nic po zlosci ci nie powiedziałem więc czemu się unosisz? Jeśli GARDZISZ szrotami i allegro to kup sobie NOWE i nie marudź na całą polskę że dostałeś w czapę bo amory nie trzymają.
Dam palca uciąć, że nie szukałeś na allusie. A nawet na AKP - Maroonio i Mallorqiun handlują czesciami z cupet. Skoro mają silniki, zawieszki, dyfry to i czesci budy będa mieli.
Chyba masz jakieś kłopoty z rozumieniem sensu tego co czytasz albo w ogóle z odczytywanie rzeczywistości. Daruj sobie rady, które w ogóle nie dotyczą tematu. Ja napisałem o kupnie nowych siłowników, a Ty mi udowadniasz, że wszędzie można kupić używane... REWELACJA!
Tak kupię nowe chociaż miałbym za nie zapłacić po 150 zł... stać mnie na to, bo gardzę szrotem - masz rację.
![n :diabel:](./images/smilies/020.gif)
Po co w ogóle zabierasz głos w tym temacie i go psujesz?