.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lut.2025 16:54:24

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Proszę o opinie A4 2003r 1.8T sline
PostNapisane: 15.lut.2010 16:01:57 
Użytkownik

Jako , że na codzień poruszam się autem innego niemieckiego producenta proszę Was o opinie na temat tego egzemplarza ... wiem, że dokładne sprawdzenie to w serwisie , głównie mnie interesuje czy zgadzają się zderzaki , kierownica i takie tam . Wiadomo , że jakaś część wyposażenia eliminuje inną i o tego typu niuanse mi chodzi :) speceom z czujnikiem lakieru w oczach dziękuję :)

http://allegro.pl/item917177396_audi_a4_s_line_2003_1_8_t_bez_komentarza.html

Tytuł:
PostNapisane: 15.lut.2010 23:08:53 
Klubowicz

Opis i hasła Pana Sprzedawcy w stylu "cyka jak zegareczek" czy "techniczna kosa" zniechęcają na maxa - mistrzem marketingu to on nie jest :/

Zachęca cena, z tym że nie było w B6 silnika 1.8T który seryjnie miałby 200KM ( max 190KM BEX ), także trzeba by się dowiedzieć jaki jest symbol silnika i czy ma jakiegoś chipsa i stąd te 200KM (?). Choć podejrzewam że to kolejna bujda Pana Sprzedawcy....

Dużym plusem jest to że to prawdziwy S-line, a nie jak 99% na Allegro to wymysły handlarzy. Niby na klapie tylnej jest emblemat quattro, ale już na listwie nad schowkiem go nie widzę ( może to wina prześwietlonego zdjęcia ? ). Trzeba by się temu przyjrzeć dokładniej - najlepiej poprzez VIN....

Reasumując: auto dobrze wypasione, z fajnym rozwojowym silnikiem, gdyby miało jeszcze quattro to jechałbym z gotówką oglądać, bo może to być cichociemny rodzyn....

PS Felgi na "dzieńdobry" do wymiany, bo słabo to wygląda....

BJB Altea Stylance TDI infected by Masters

Strefa czasowa: UTC + 1