.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 03.lut.2025 22:01:08

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16.lut.2010 19:56:43 
Użytkownik

jak ktos bedzi ekupowac wahacze do a8 d3 polecam trw w srodku jest org..... w lemforderze tak samo w srodku org ale lemforder duzo drozszy zestaw wahaczy na gore wychodzi okolo 1100zl wszystkie gorne

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2010 18:09:46 
Użytkownik

no właśnie u mnie w środku nic nie słychać, problem dopiero się zaczyna. Na przeglądzie diagnosta mi powiedział, że niedługo dadzą o sobie znać, ale że dół jest praktycznie jak nowy. Wolę zrobić właśnie zanim luz będzie duży i inne części dostaną po pupie.

ja mam teraz inny kłopot.
Jest u mnie w mieście sklep z częściami do niemieckich aut. Porządny sklep, sprzedają tylko części znanych producentów. Pytam o wahacze do mojego auta, ale mają tylko dolne i górne-tylne.. Nie sprzedają górnych przednich. W innym mogą zamówić za równowartość około 900pln, ale nie są mi w stanie powiedzieć jakiego są producenta. W jeszcze innym mają w podobnej cenie, ale sprzedają wszystko w pudełkach ze swoim logo i twierdzą, że sami je produkują...

W Polsce będę dopiero w czerwcu, a tak długo nie chcę czekać. Może ktoś z Kolegów może polecić jakiś sklep na terenie UK??

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1