co do pierwszej fotki to nie jestem pewien wiec nie bede sie wymadrzal, sprawdze i dam znac chyba ze ktos zrobi to szybciej (mysle ze to jest przycisk umozliwiajacy cholowanie na lawecie auta z wlaczonym alarmem).
drugie zdjecie przedstawia centralke do sterowania pilotami, mozesz sobie do tych przyciskow zaprogramowac plioty ktore posiadasz np. do otweirania bramy w garazu lub/i szlabanu w pracy, poprostu taki bajer aby nie wozic dodatkowych pilotow w aucie.
co do oswietlenia i tych malych diod to jest to poprostu bajer dajacy czerwona poswiate w aucie, podkreslajacy calos oswietlenia.
co do fisa daj znac co tam masz konkretnego i niejasnego ale raczej wszystko powinno byc wiadome.
edit: wiec tak jak pisalem powyzej pierwszy przycisk gorny jest do dezaktywacji czujnikow pochylu, a drugi jest do dezaktywacji czujnikow w srodku tzn. jakbys chcial zamknac kogos w aucie i wlaczyc alarm.
wertujac ksiazke obslugi znalazlem jedna ciekawa rzecz, tzn. mam nadzieje ze ani tobie ani mi nie bedzie ona nigdy potrzebne ale warto wiedziec tzn. zamykanie i otwieranie manualnie dachu:
zamykanie:
w miejscu gdzie sa bezpieczniki (lewa strona) nad nimi jest specjalny klucz,
wyjmujemy w tylnej kanapie srodkowa czesc (ta z apteczka) i od spodu krecimy w prawo kluczem i odryglowujemy klape,
nastepnie recznie zamykamy dach i klape ktora zamykamy kluczem,
nastepnie kluczykiem od auta zdejmujemy zaslepke z przedniej czesci dachu (na srodku, tam gdzie sie zaczyna) i specjlanym kluczem go zamykamy.
otwieranie w odwrotnej kolejnosci (mam nadzieje ze dosc jasno napisalem
)
to chyba wszystko co mozna sie dowiedziec ciekawego z instrukcji obslugi.