.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.lut.2025 19:53:00

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8786 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206 ... 440  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 01.mar.2010 15:24:32 
Użytkownik

Auto: Zawsze Fajne :)
http://www.youtube.com/watch?v=c527FOhX ... r_embedded

:peace:

Tytuł:
PostNapisane: 01.mar.2010 16:50:30 
Klubowicz

Auto: E34
Nowy ksiądz był spięty, bo miał prowadzić swoją pierwszą mszę w parafii. Postanowił dodać do świętej wody kilka kropelek wódki, żeby się rozluźnić, l tak się stało. Czuł się wspaniale. Gdy po mszy wrócił do pokoju znalazł list: "Drogi Bracie, następnym razem dodaj kropelki wódki do wody, a nie kropelki wody do wódki. A teraz słuchaj i zapamiętaj: - Msza trwa godzinę, a nie dwie połówki po 45 minut; - Jest 10 przykazań, a nie 12; - Jest 12 apostołów, a nie 10; - Krzyż trzeba nazwać po imieniu, a nie to "duże T"; - Na krzyżu jest Jezus, a nie Che Guevara; - Jezusa ukrzyżowali, a nie zaj**ali i to Żydzi, a nie Indianie; - Nie wolno na Judasza mówić "ten sk**wysyn"; - Ci co zgrzeszyli idą do piekła, a nie w pizdu; - Inicjatywa, aby ludzie klaskali była imponująca, ale tańczyć makarenę i robić pociąg to przesada; - Opłatki są dla wiernych, a nie jako deser do wina; - Poza tym Maria Magdalena była jawnogrzesznicą, a nie k**wą; - Kain nie ciągnął kabla, tylko zabił Abla; - Na początku mówi się "Niech będzie pochwalony", a nie "k**wa mać"; - A na koniec mówi się "Bóg zapłać", a nie "ciao"; - Po zakończeniu kazania schodzi się z ambony po schodach, a nie zjeżdża po poręczy. - Ten obok w "czerwonej sukni", to nie był transwestyta. To byłem ja, Biskup. Amen!"

Dzień dobry, w czym możemy panu pomóc, co chciałby pan kupić? Facet się zastanowił i mówi: - Rękawiczki. - To proszę podejść do tamtego działu. Facet idzie do wskazanego działu i mówi: - Potrzebuję rękawiczki. - Zimowe czy letnie? - Zimowe. - To proszę przejść do następnego działu. Facet poszedł: - Dzień dobry, potrzebuję zimowe rękawiczki. - Skórzane czy nie? - Skórzane. - To proszę podejść do działu następnego. Facet poddenerwowany podchodzi do wskazanego stoiska: - Chcę kupić zimowe, skórzane rękawiczki. - Z klamerką czy bez? - Z klamerką. - Proszę podejść do następnego stoiska. Facet już wkurzony, ale idzie nic nie mówiąc: - Potrzebuję rękawiczki, zimowe, skórzane, z klamerką. - Klamerka na zatrzask czy na rzepy? - Na rzepy. - Zapraszam do działu naprzeciwko. Facet nie wytrzymuje i wrzeszczy: - Proszę przestać nade mną się znęcać, dajcie mi rękawiczki i pójdę sobie! - Proszę pana, proszę nabrać cierpliwości, chcemy panu sprzedać dokładnie takie, jakie pan potrzebuje. Facet idzie dalej: - Proszę o rękawiczki zimowe, skórzane, z klamerką na rzepy. - A jaki kolor? Aż tu nagle otwierają się drzwi do sklepu, wchodzi klient z sedesem świeżo wyrwanym z podłogi, od którego odstają kawałki glazury, niesie go na wyciągniętych rękach, podchodzi do lady i krzyczy: - Taki mam sedes, taką glazurę, dupę wam wczoraj pokazałem, dajcie mi papier toaletowy!

Polski minister udał się w oficjalną podróż do Francji. Jednym z punktów wizyty była kolacja u francuskiego odpowiednika. Widząc jego wspaniałą willę, z obrazami wielkich mistrzów na ścianach, pyta się, jak on zapewnia sobie taki poziom życia ze skromnej pensji urzędnika republiki. Francuz zaprasza go do okna: - Widzi pan tę autostradę? - Tak. - Ona kosztowała 20 miliardów franków, firma wypisała fakturę na 25, a różnicę przekazała mi. Dwa lata później minister francuski udaje się do Polski i odwiedza swojego polskiego odpowiednika. Kiedy podjeżdża pod domostwo ministra, jego oczom ukazuje się najpiękniejszy pałac jaki widział w życiu. Pyta od razu: - Nie rozumiem, dwa lata temu stwierdził pan, że prowadzę książęce życie, ale w porównaniu do pana... Polski minister podchodzi do okna: - Widzi pan tam autostradę? - Nie. - No właśnie.

Siostra Małgorzata przez pomyłkę trafiła do piekła. Przerażona dzwoni do Świętego Piotra i mówi: - Tu siostra Małgorzata! Popełniono straszny błąd! Wyjaśniła całą sytuację i uzyskała obietnicę, że pomyłka szybko zostanie naprawiona. Niestety, Święty Piotr w natłoku obowiązków najwyraźniej o niej zapomniał. Następnego dnia siostra Małgorzata znów dzwoni: - Proszę, zabierzcie mnie stąd natychmiast! Na dzisiejszy wieczór zaplanowana jest orgia! Obecność obowiązkowa... Święty Piotr przejął się losem siostry Małgorzaty i obiecał jak najszybciej sprawę załatwić. Niestety, zapomniał i tym razem. Przypomniał sobie dopiero nazajutrz, gdy usłyszał dzwonek telefonu. Z drżącym sercem podnosi słuchawkę i słyszy: - Cześć Piotrek, tu Gosia. Nie zawracaj już sobie głowy...

Trzech facetów rozmawia o tym, jakie pochwy mają ich żony. Porównują je do miast. Pierwszy mówi, że jego żona ma jak Paryż. Dlatego, że taka jest wspaniała, tętniąca życiem. Drugi mówi, że jak Londyn. Zawsze taka mokra, troszkę tajemnicza. A trzeci, że jego żony jest jak... Bydgoszcz! - Dlaczego?! Pytają tamci. A on na to: - Dziura... po prostu dziura!

- Tatusiu... czy to auto jest zepsute? - nie synku, to diesel.

Nauczycielka pierwszej klasy, miała kłopoty z jednym z uczniów. - Jasiu, o co ci chodzi? - Jestem za mądry do pierwszej klasy. Moja siostra jest w trzeciej klasie a ja jestem mądrzejszy od niej! Myślę, że też powinienem być w trzeciej klasie! Nauczycielka zabrała Jasia do gabinetu dyrektora, wyjaśniła dyrektorowi całą sytuację. Dyrektor postanowił zrobić chłopcu test i jeśli nie odpowie na pytania to będzie musiał wrócić do pierwszej klasy i nie sprawiać więcej żadnych kłopotów. Nauczycielka się zgodziła. Jasiowi wytłumaczono wszystkie warunki i zgodził się na przeprowadzenie testu. Dyrektor pyta: - Ile jest 3 x 3? - 9. - Ile jest 6 x 6? - 36. I Jasiu odpowiadał na każde pytanie, które wymyślał dyrektor. - Myślę, że Jasiu może iść do trzeciej klasy. Nauczycielka spytała czy i ona może zadać Jasiowi kilka pytań? Zarówno dyrektor jak i Jasiu zgodzili się. - Co krowa ma cztery, czego ja mam tylko dwa? - Nogi. - Co ty masz w spodniach, a ja tego nie mam ? - Kieszenie. - Co zaczyna się na "K" kończy na "S", jest owłosione, zaokrąglone, smakowite i zawiera białawy płyn? - Kokos - Co wchodzi twarde i różowe a wychodzi miękkie i klejące? Oczy dyrektora otworzyły się naprawdę szeroko ale zanim zdążył powstrzymać odpowiedź Jasia, Jasiu powiedział. - Guma do żucia. - Co robi mężczyzna stojąc, kobieta siedząc, a pies na trzech nogach? Dyrektor ponownie otworzył szeroko oczy ale zanim zdążył się odezwać... Jasiu: - Podaje dłoń. - Teraz zadam kilka pyta z serii "Kim jestem?". - OK - powiedział Jasiu - Wkładasz we mnie swój drąg. Przywiązujesz mnie. Jest mi mokro wcześniej niż tobie. - Namiot - Palec wchodzi we mnie. Bawisz się mną, kiedy się nudzisz. Dróżba zawsze ma mnie pierwszą. Dyrektor patrzy niespokojnie i widać, że jest nieco spięty. - Obrączka ślubna - Mam różne rozmiary. Gdy nie czuję się dobrze, kapię. Kiedy mnie dmuchasz, czujesz się dobrze. - Nos - Mam twardy drążek. Mój szpic zagłębia się. Wchodzę z drżeniem. - Strzała Dyrektor odetchnął z ulgą i mówi: - Wyślijcie Jasia od razu na studia! Ja sam na ostatnie dziesięć pytań źle odpowiedziałem! Pewnie każdy to zna

Na egzamin z pr. konstytucyjnego do dr Cz. wchodzi student. Dr widzi,że student ów jest w stanie co najmniej wskazującym ale podejmuje rozmowe. Student : dzieeeen dobry panie profesorze, paanie proffesorze czyyy przepyyta pan piijan..ego studenta - pyta pijanym głosem Dr odpowiada : To nie ma sensu, jeżeli jest pijany to i tak nie zda Student nie dając za wygraną : aleee panie professsorze czyyy przepyyyta pan pijaneego studentaaa - jeszcze bardziej pijanym głosem Dr troszkę rozbawiony odpowiada : no przepytam chociaż to nie ma zupełnie sensu. Wtedy student ku zdziwieniu Dr, student odwraca się, podchodzi do drzwi, otwiera je i krzyczy : chłopakiii udaaało sięęę , wnoooościeeee Waaldkaa

Jedzie dwóch gangsterów samochodem...Nagle na ulicę wybiega pedał Jan...Jeden z bandziorów wysiada i mówi:
-człowieku, co Ty odpierdalasz?
-Posłuchaj, złotówka Ci upadła...
Gangster schyla się, a Jan go ładuje w dupę...Nagle wysiada z samochodu drugi bandzior i strzela [ człowiek innej orientacji ]owi w głowę...Idac do Nieba, pedał spotyka św Piotra...Piotr zaczyna oprowadzać go po niebie. Nagle Pedał wytrącił mu z ręki klucze. Piotr schyla się, a pedał go ładuje w dupala. Sw Piotr na to:
-od dzisiaj Ch*ju mieszkasz w piekle...
Po trzech dniach sw Piotr rozmyśla... (może źle ze wysłałem tego człowieka do diabła... Pewnie to dobry chłopak...)
Postanowił po niego zejść.Zjeżdża na dól, wysiada z windy i widzi że w całym piekle w pizdu zimno. Podchodzi do diabla, który siedzi na tronie w kurtce puchowej i mówi:
-Ty... czemu tu taka Pizgawka?
-Takiś kozak? To się po węgiel schyl...

Tytuł:
PostNapisane: 01.mar.2010 22:29:42 
Użytkownik

Auto: Cabrio V6
Czy wam też zdarzyło się popaść w niełaskę boga Tetrisa? Mi za każdym razem, dlatego tak mnie ten filmik bawi :peace:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Alw5hs0chj0[/youtube]

Audi 100 C4 AAR 1991 sedan zyclam pearl (2005 - 2012)
Audi A6 C4 AEL quattro 1996 Avant aluminium silver (2007 - 2015)
Audi Cabrio 8G ABC 1997 kabriolet brilliant black (2014 - ...) [.: TERAZ MY :.]

Tytuł:
PostNapisane: 01.mar.2010 22:36:30 
Klubowicz

http://www.youtube.com/watch?v=VPqm7RjgtVY
F1 :peace:

Audi B4 2.6 ABC LPG ...
Audi B3 1.8 LPG...
Audi B3 1.6 LPG...
Alfa 156 2.4 JTD...

Tytuł:
PostNapisane: 02.mar.2010 13:52:05 
Użytkownik

Sytuacja z zycia ktora mnie spotkała 2 dni temu .
Dla mnie kupa smiechu :) .
Tankuje na stacji Bp w Krakowie przy rondzie.
Wchodze do srodka zapłacic.A w połowie sklepu stoi babeczka,podchodze blizej i widze obok jej stojak na ktorym jest napisane" Przy kasie moze znajdowac sie jedna osoba,podchodzic na wezwanie"
Zmacałem tabliczke bo nie dowierzałem i zaczołem sie smiac.Miedzy czasie doszła kolejna Pani ktora tez zdziwiona dlaczego stoimy w połowe sklepu.
Pani przedemna "stały bywalec tej stacji" tłumaczy ze nad kasami sie pokaze liczba i wtedy mozna podejsc.
Jak sie zapytałem "ale po co to komu"? No to mi pokazała ze robiła sie z boku druga kolejka "w tym czasie staneło w drugiej kolejce 2 panow" no i Pani ich poinformowała ze kolejka jest z tej strony heheh.

Podchodze do kasy ze smiechem na twarzy,Pani ekspedientka sie na mnie patrzy jak na durnia.
A ja jej sie pytam,cz to jest bank, bankomat ,poczta ??
A moze trzeba przy dystrybutorze wcisnac guzik i wziasc bilecik?

Odchodze od kasy w kierunku kibla a tam zamkniety :/ .No nic wyleje sie w krzaki.
Podchodze do auta i myje szyby a tu podchodzi do mnie podjazdowy i wali hasłem.Moze pan stanac z boku i tam umyc szyby bo klienci czekaj zeby zatankowac :?:
Pytam sie goscia.Czy ty sie dobrze czujesz,czy masz cos nie tak z głowa?
Koles :no ale szyby mozna z boku umyc.
Ja : Tankowałem, teraz myje szyby tak długo jak bede chciał a zaraz sie tutaj odleje bo macie kibel nieczynny...
koniec gadki.
:diabel: Jednym słowem cyrk na kołkach w tym krakowie heheh.

To, że twoje auto potrafi jechać szybko.Nie znaczy że ty również ....
Audi S6 4.2 avant quattro
Audi 80 B1 1975r

Tytuł:
PostNapisane: 02.mar.2010 14:28:28 
Użytkownik

Juz na paru stacjach BP spotkałem się z tabliczka co do kolejki

Audi 80 B3 1,8 SF
Audi 80 B2 1,3 FZ
Audi 80 B2 1.6 YP
VW GOLF II 1,3
BMW E36 325TDS
BMW E34 2,0
Mercedes W202 2,0
Mercedes 190E 2,0

Tytuł:
PostNapisane: 02.mar.2010 15:06:11 
Użytkownik

ScaniaDriver napisał(a):
Juz na paru stacjach BP spotkałem się z tabliczka co do kolejki

Blokady koł w autach co za długo stoja na Bp .Normalnie polewka :):

Audi 80 B1 1975r

Tytuł:
PostNapisane: 02.mar.2010 15:17:44 
Wulkanizator

*Robi* napisał(a):
...
Podchodze do auta i myje szyby a tu podchodzi do mnie podjazdowy i wali hasłem.Moze pan stanac z boku i tam umyc szyby bo klienci czekaj zeby zatankowac :?:
Ja : Tankowałem, teraz myje szyby tak długo jak bede chciał a zaraz sie tutaj odleje bo macie kibel nieczynny...
koniec gadki.

jeśli za tobą na twoje miejsce pod dystrybutorem nikt nie czeka to ok - gość upierdliwy.... ale już miałem sytuację że stoję i czekam na podjazd pod dystrybutor z gazem, z czasem krucho, a gość tankujacy przede mną stoi koło tankowacza i czeka do końca, potem dopiero lezie do kasy, a potem wraca i bierze się za szyby - nosz k...a. Nie życzę żebyś się znalazł w takiej sytuacji, bo nie bęzie ci do śmiechu... :peace:

A80 B3 1,8 JN B+G 2004-2005
w AKP:
S4 AVANT 2,2T + LPG 2005-2008 (sprzedana :( )
A90q B3 2,3 NG/ABH 2008-2013
A6 C5 2,8 B+G avant q tip 2008 -

Tytuł:
PostNapisane: 02.mar.2010 15:57:29 
Użytkownik

Auto: Audi S2, Audi 80 Avant
jak już robimy OT: mnie wkurza najbardziej, że są np. 3 miejsca do tankowania w jednym rządku wolne, to koleś podjeżdża do pierwszego a nie ostatniego, gdzie mogłoby jeszcze dwóch podjechać i w tym samym czasie tankować, ale nieeeee ....trzeba do pierwszego bo najbliżej drzwi.

Obrazek

iiii nowa zabawka Suzuki V-Strom DL1000 :P

Tytuł:
PostNapisane: 02.mar.2010 20:43:32 
Użytkownik

arthurr napisał(a):
*Robi* napisał(a):
...
koniec gadki.

jeśli za tobą na twoje miejsce pod dystrybutorem nikt nie czeka to ok - gość upierdliwy.... ale już miałem sytuację że stoję i czekam na podjazd pod dystrybutor z gazem, z czasem krucho, a gość tankujacy przede mną stoi koło tankowacza i czeka do końca, potem dopiero lezie do kasy, a potem wraca i bierze się za szyby - nosz k...a. Nie życzę żebyś się znalazł w takiej sytuacji, bo nie bęzie ci do śmiechu... :peace:

nie raz tak miałem i musiałem czekac. Dlaczego ja mam innym ustepowac a sam czekac w kolejce??
Akurat miałem super dzien od rana i ubaw po pachy bo smiesza mnie takie sytuacje.

Audi 80 B1 1975r

Tytuł:
PostNapisane: 02.mar.2010 21:14:36 
Moderator

Auto: C4,B6 quattro, A2
jak sie tak patrzysz na innych co oni robia a czego nie robia i sam tak postepujesz to chyba nie najlepiej swiadczy o Tobie. Ja mam swoja inteligencje i widzac osla ktory myje szyby po zatankowaniu widzac ze ma kolejke za soba , bedac juz przy lejku, staram sie jak najsprawniej zatankowac coby nie tamowac ruchu i zeby przynajmniej na mnie nie kleli a ja przynajmniej mam satysfakcje ze wiem i umiem sie lepiej zachowac. Niemniej jednak takie zachowania jak Twoje sa w przewazajacej wiekszosci niestety. Mnie duzo pokory i szacunku do innych kierowcow nauczyla jazda ciezarowkami.

A4Q '03 1.9 - 15-
A2 '01 1.4 - 24-

Tytuł:
PostNapisane: 02.mar.2010 21:30:58 
Użytkownik

Hans czesto jest tak jak kierowca samochodu osobowego pojezdzi cięzarówka to dopiero inaczej patrzy na to wszystko

Audi 80 B3 1,8 SF
Audi 80 B2 1,3 FZ
Audi 80 B2 1.6 YP
VW GOLF II 1,3
BMW E36 325TDS
BMW E34 2,0
Mercedes W202 2,0
Mercedes 190E 2,0

Tytuł:
PostNapisane: 02.mar.2010 22:57:18 
Użytkownik

hans napisał(a):
jak sie tak patrzysz na innych co oni robia a czego nie robia i sam tak postepujesz to chyba nie najlepiej swiadczy o Tobie. Ja mam swoja inteligencje i widzac osla ktory myje szyby po zatankowaniu widzac ze ma kolejke za soba , bedac juz przy lejku, staram sie jak najsprawniej zatankowac coby nie tamowac ruchu i zeby przynajmniej na mnie nie kleli a ja przynajmniej mam satysfakcje ze wiem i umiem sie lepiej zachowac. Niemniej jednak takie zachowania jak Twoje sa w przewazajacej wiekszosci niestety. Mnie duzo pokory i szacunku do innych kierowcow nauczyla jazda ciezarowkami.

jak to sie mówi ... są ludzie i młoty :)

Tytuł:
PostNapisane: 03.mar.2010 06:30:08 
Moderator

Auto: Audi A8 D2 4.2 quattro
Ja tam zawsze tankuję, odjeżdżam kawałem i idę zapłacić, chyba że piszę żeby nie odjeżdżać, wtedy idę zapłacić, wracam i zawsze od razu odjeżdżam, a szyby i samochód to myje gdzie indziej :p

Honda NC750S DCT '2019 [09.2019-teraz] R2
Email: lukaszgryglicki@o2.pl, tel: 693582014
Морготх
Leśny Dziadek

Tytuł:
PostNapisane: 03.mar.2010 07:51:30 
Użytkownik

Auto: buduje się
Wystrzałowy skuter wojenny xD hahahhhahh :diabel:

http://i.joemonster.org/i/as/motocykle_wojskowe_11.jpg

Byłbyś mistrzem lansu w dzisiejszych czasach :D

Już widze te odzywaki "nie dotykaj bo nabita" albo "ale masz lufe" Albo lepiej "marek i antek na tył a koleżanki na lufke"
xD
ło matko bede lał z tego pół dnia. A potem poszukam na allegro za takim :): :):

P.S. A może to obudowa soczewki do xenonu ? :diabel: :peace:

Fiat 126p
Iveco Daily

Było:
Trabant 154.5 KM i 194 NM
A8 D2 4.2 quattro
Audi 100 C3 2.0D
Audi 200 C3 2.1T quattro
Peugeot 406
Trabant 1.1
Golf III TDi
Golf II "na glebie"
VW Passat 1Z Variant
Honda VFR 750F
Fiat 126p BIS
Peugeot Partner 1.9D
Audi 80 B2 1.6D
Trabant 1.1 91'

Będzie:
Coś AWD i Turbo

Tytuł:
PostNapisane: 03.mar.2010 09:01:56 
Użytkownik

hans napisał(a):

Akurta nie miejsce na taka gadke.Mozna wydzielic watek na takie rozmowy.
Ciezko tankowac auto za 50zł trzymajac pistolet i myć szyby :/ .
Nie trzeba jezdzic cieżarowka zeby sie nauczyc kultury,pokory i przewidywan innych kierowców.Wystarczy spedzac dziennie po kilka godz nawet w osobowce.(min5-6godz).

Audi 80 B1 1975r

Tytuł:
PostNapisane: 03.mar.2010 09:23:10 
Użytkownik

kolego, coś link nie działa :)

Tytuł:
PostNapisane: 03.mar.2010 09:59:33 
Użytkownik

Auto: C4 2.6 ABC AVANT
MorgothV8 napisał(a):
Ja tam zawsze tankuję, odjeżdżam kawałem i idę zapłacić, chyba że piszę żeby nie odjeżdżać, wtedy idę zapłacić, wracam i zawsze od razu odjeżdżam, a szyby i samochód to myje gdzie indziej :p

odjeżdżasz po zatankowaniu? bardzo "mądrze" :)

Tytuł:
PostNapisane: 03.mar.2010 11:30:26 
Użytkownik

http://www.thatvideosite.com/video/sled ... explosives

:D :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 03.mar.2010 20:10:29 
Użytkownik

Auto: buduje się
djmatys napisał(a):
kolego, coś link nie działa :)

http://www.joemonster.org/art/13559/Mot ... _Swiatowej

między napisami francja a USA

Fiat 126p
Iveco Daily

Było:
Trabant 154.5 KM i 194 NM
A8 D2 4.2 quattro
Audi 100 C3 2.0D
Audi 200 C3 2.1T quattro
Peugeot 406
Trabant 1.1
Golf III TDi
Golf II "na glebie"
VW Passat 1Z Variant
Honda VFR 750F
Fiat 126p BIS
Peugeot Partner 1.9D
Audi 80 B2 1.6D
Trabant 1.1 91'

Będzie:
Coś AWD i Turbo

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8786 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206 ... 440  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1