Witam serdecznie
Mam kilka pytań począwszy od pierwszego - problem z xenonami, od około 2 tyg święcą mi maksymalnie w dół, chodź można by powiedzieć, że zdarzają się dni, że wszystko wydaję się być w porządku, jednak więcej jest tych "dziwnych dni", próbowałem gasić światła jak i stacyjkę i załączać ponownie jednak nie było reakcji samo poziomowania..
Ktoś ma jakiś pomysł czego to może być przyczyna ? Kolejny problem to oświetlenie hamulca na szybie, nie pali mi się jedna lampka, słyszałem, że wystarczy styki przeczyścić, albo żaróweczkę wymienić i powinno być dobrze, zgadza się ? Jeszcze kolejne pytanko, to którędy najlepiej puścić kabel do wzmacniacza, bo aktualnie ciepło na dworze i sobie ubzdurałem, że w końcu subwoofer podłącze..
Jakieś sugestie jak to najlepiej zrobić ? No i ostatnie pytanko do S4 przychodzą platynowe świece ? Przepraszam, że wszystko tak w jednym, ale kilka prostych można by rzec głupich pytań szkoda zakładać więcej tematów, może by tak jakiegoś mini czata na głównej stronie zrobić ?
Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuje za odpowiedzi..