Witam.Jestem nowy na forum,szukałem czegoś w internecie odnośnie mojego problemu,ale nic się nie udało znaleźć sensownego.
Mianowicie problem przedstawia się tak:
Auto ma Gaz(zwykła instalacja),pewnego razu strzeliła i rozerwało rurę łączącą się z przepustnicą i obudowę filtra powietrza.Po tym wydarzeniu chodził na benzynie jeszcze jakieś 3000km potem zaczął się problem,auto na benzynie chodzi i przyspiesza normalnie póki się nie nagrzeje,jak tylko jest ciepły to obrotów nie trzyma,gaśnie,słychać syczenie w okolicy silniczka krokowego i się dusi ,jest słaby.Podczas pracy silnika i odłączeniu silniczka krokowego nie ma żadnej reakcji chodzi tak samo nie równo i gaśnie.Sprawdzona pompa paliwa i ma 4 bary,filtr paliwa czysty ,prąd jest na każdym wtryskiwaczu,paliwo też,na gazie chodzi normalnie,a po przełączeniu na benzynę nawet podczas jazdy,odrazu go dusi i nie chce jechać.Sprawdzałem też ,przepływomierz i po odłączeniu auto gaśnie,a po wybuchu nie widać na nim uszkodzeń.Czego szukać, co może być przyczyną ,ze odpali ,pochodzi ,a jak już się nagrzeje to koniec .
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
pomocy