Darios napisał(a):
jak patrzysz na rok a nie na stan to nic sensownego nie kupisz, młode nie oznacza dobrze
nieee , nie patrze na rok a twierdzę że nie zapłaciłbym takiej kwoty za ten rok , szukam dobrego i starego ale za cenę adekwatną do wieku
dziś rano nabyłem , przejechałem 300km , zawieszenie super ,karoseria na ten wiek też jest ok i zaraz pojechałem do zaprzyjaźnionego mechanika z serwisu Audi (mieszka 2 domy ode mnie ) i stwierdził że już dawno nie widział c5 2,5tdi
aby było suche ,bez wycieków i z dobrymi wałkami, zaliczyliśmy kanał i puki co
opinia na plus , cena 14,500 po negocjacjach , auto na polskich numerach.
Sporo ludzi wali wysokie ceny bo kupujący myśli że jak drogie to super stan a niestety często jest odwrotnie , miesiąc temu ojciec kupił za 24000 i w pierwszym tyg dołożył 3000, nie ma reguły i trzeba się naszukać , obejrzałem ze 20 sztuk po Polsce , widziałem takie po 25 co bym nie chciał ich mieć za 15 ;p
Ps. nie kupiłem tego z linku powyżej , badziewny jakiś , zderzak na wkręty itd,
niesmaczny ogólnie i w komisie na ponad 20 wystawiony był a stylizacja na lifta w środku ... komedia , jakis drut wklejony ;p[/quote]
dobrze rozumiem, kupiłeś C5 w TDI za 14 tyś ?
Wiesz koledzy mają rację, patrzeć trzeba na stan. Ostatnio szukałem z kolegą C5 dla niego. Wyrwał za 24 tyś 1997 rocznik. Obejrzeliśmy wiele sztuk i 90% to szroty.