No wiec tak - wisisz mi piwko
ogladalem ja jakies 3 tyg temu - bylo to pierwsze a8 na jakie patrzylem
wiec nie wnikalem za bardzo w szczegoly bo w planach i tak mialem wizyte w ASO ale z tego co popatrzylem to:
Auto jest typowo od handlarza i na allegro jest wystawiane od... lutego ? chyba
wnetrze w bardzo dobrym stanie, wyposazenie prawie full - wszystko co najwazniejsze ma (brak chyba masazu z tylu i domykania drzwi)
z tego co sie pobawilem elektronika wszystko dziala ale nie grzebalem w kazdym mozliwym ustawieniu.
przycisk navi chodzi ciezko, jak by cos na niego sie wylalo lepkiego
z zewnatrz otarcie z prawego tylnego rogu i pecherzyk rdzy na srodku przy ramce tablicy
po przejazdzce co moge stwierdzic, skrzynie bez zarzutow, silnik rowniez, zadnych podejzanych dzwiekow, zawieszenie ciezko powiedziec bo jechalem tylko po rownym ale nic nie bylo slychac
pod maska wiadomo, nic nie widac ale tez nie bylo nic slychac niepokojacego
dlaczego nie zainteresowalem sie glebiej tematem, bo szukam ciemnego lakieru i jasnego srodka i napewno nie long - a co mam na oku to napisze w 2 poscie
poza tym tylko i wylacznie sprawdzenie w aso, bo koles jest naspidowanym handlarzem - tak szybko i duzo mowi, ale nie ma nic przeciwko zeby podjechac nawet do wrocka do Audi, bardzo mnie ciekawi czemu tyle stoi to ogloszenie. Cena wydaje mi sie dobra (3tyg temu bylo 80tys), pytanie czy takie auta tak kiespko sie sprzedaja czy cos z nim jednak jest nie tak... ?
dajcie znac jak ktos sie wybierze na serwis