Organizowany jest zlot koło Łodzi. Ktoś się pisze?
Ja się wybieram + żona. Siwy tez ma chęć. Z Łukowa też się wybierają.
Konkrety:
Jedyny rozsądny termin gdzie nie będzie 100 imprez równocześnie to 10-12 Września 2010.
Z uwagi na koszty nie rezerwowałem sali (650 lub 550 zł za dobę) a ograniczyłem się do domków.
Plan jest taki jak na ostatnim spędzie w Dzierżąznej: każdy osiedla się w swoim domku a na wieczór wyciągamy stoły, stołki z domków i robimy imprezkę pod gołym niebem do białego rana.
Dla matek i dzieci: jest plac zabaw i duuuużo miejsca na spacery również z wózkami (alejki wyłożone płytami betonowymi). Jest duży teren z trawką , ławkami etc ...
Jest boisko do piłki nożnej, siatkówki, staw rybny (brać wędki i łowić).
Ceny domków za dobę:
Domek trzyosobowy (bez pryszniców, tylko umywalki): 50 zł.
Domek pięcioosobowy (z prysznicem): 80 zł
Domek pięcioosobowy o podwyższonym standardzie (z prysznicem): 100 zł.
Ceny za domki nie uwzględniają liczby osób. Możecie upakować się w większej ilości osób do jednego domku jeśli chcecie.
Jeśli ktoś woli lulać w dworku, proszę bardzo (prysznic w standardzie):
Pokój jednoosobowy: 64 zł x 2 pokoje
Pokój czteroosobowy: 150 zł x 2
Pokój pięcioosobowy: 150 zł x 2
Tutaj też można się położyć na materacu i spać w większej ilości osób (praktykowaliśmy to na zlocie zimowym w 2005 roku).
Łączna liczba miejsc w domkach: 80
Łączna liczba miejsc w dworku w hotelu: 22
Uwaga: ponieważ wynajęcie sali w dworku jest kosztowne, imprezujemy tylko w otoczeniu naszych domków.
Jest parking dla autek.
Jedzenie i picie organizujecie we własnym zakresie. Proszę o zabranie grilli i wałówki. Ewentualnie możemy zrzucić się na miejscu na dużego grilla i kupić go w jakimś markecie. Stary grill z 2005 roku rozleciał się
W razie czego do sklepu jest ok 2 km.
Istnieje możliwość zamówienia obiadów (Maciek).
Nie dam rady wrzucić fotek bo mam tylko EDGE`a.
Deklaracje do końca tego tygodnia, bo muszę zaklepać domki i złożyć zamówienie/rezerwację.
Każdy będzie sobie rezerwował domki na swoje nazwisko podając hasło: AudiKlub.
Istnieje możliwość iż obok nas będą równolegle jakieś inne imprezy, więc musimy być tego świadomi. Jeśli będzie nas sporo (50 osób) będę mógł zarezerwować plener na wyłączność.