hey długo nie zagladałem i nie informowałem o przebiegu prac ale nadrabiam autko teraz prezentuje się tak:
co było porobione przez ten czas??
- wymienione zgnite elementy i wpawanie nowych elementów podłogi i bagażnika oraz zabezpieczenie
- wywalenie instalacji LPG i bojlera
- dokupienie dokładki zderzaka [jeszcze nie zamontowana]
- dołożenie lotki na klape bagaznika
- wymiana na ori przedni zderzak
- i ogólna konserwacja, wymiany zurzytych części
co do kolorku, nie nie jest ori poprzedni właściciel go tak pomalował, ja chce w przyszłym roku na biało przemalować, czarnre słupki, lusterka do tego alusy ATS albo BBS 15 cali.
Nie bedzie, żadnych udziwnień, żadnych obniżających zawieszeń, żadnych dyfuzorów [tłumików basowych] chce to autko doprowadzić do takiego stanu jak wyszło z fabryki i utrzymać je. żadnych modów ewentualnie cara audi, no bo muzyczki trzeba posłuchać, ale tez bez szaleńśtw, żadnych car audio w bagażniku, bagażnik ma słuzyć do uzytku...
No to chyba było by narazie na tyle... od soboty zaczynam walke z K-Jet'em bo cos ostatnio sie popsuło i pali jak smok i nie chce zejśc poniżej 1800 obrotów
Sprinter napisał(a):
Gustav napisał(a):
A czy ja mówię że "Bee " ? Po prostu drażni mnie taka prezentacja gdzie auto nawet nie jest posprzątane
I ciekawe czy nie skończy się na wymianie tłumika na bardziej basowy
Ano właśnie mówisz...
Masz uwagi, to napisz, że nie podoba Ci się w aucie to czy tamto, normalna konstruktywna krytyka.
Trochę się zagalopowałeś w pisaniu... Nie znasz chłopa, ale już przewidujesz, że będzie jakiś tam tłumik, jakoś nie widzę tego modu w "zakresie prac", ale np. ogarnięcie wnętrza, na które narzekasz już tak... Powtarzam, chcesz coś napisać, przemyśl sprawę trzy razy.
dzieki za wsparcie