Jako, że jestem nowy na tym forum to najpierw się przedstawię:
Mam na imię Rafał, jestem ze Starachowic i na razie jeżdżę VW Golfem z 1989 roku. Jestem fanem całej grupy VAG a w szczególności VW i Audi. Bardzo lubię mojego Golfika, ale przyszedł czas na zakup czegoś bardziej komfortowego. Ponieważ bardzo podobają mi się amerykańskie samochody, ale z drugiej strony chciałbym zminimalizować problemy z tym związane- wybór padł na Audi z USA.
Przechodząc do sedna, najbardziej chciałbym zakupić Audi A6 C5 lub ewentualnie A4 B5/B6. Koniecznie w wersji USA z automatyczną skrzynią biegów i quattro oraz klimatronikiem, tempomatem, skórą, pełną elektryką itd. ale o tym nie muszę chyba pisać bo w USA to standard. Silnik jaki mnie interesuje to najlepiej jakieś V6 i najlepiej bez turbo, ale gdyby się trafił dobry egzemplarz 1.8T to też bym nie pogardził, byleby nie był różowy

albo biały.
Ktoś może napisać, że to zbyt duże wymagania, ale mi się nie spieszy i mogę poczekać aż znajdę egzemplarz, który będzie mi odpowiadał.
Proszę jednak o pomoc w szukaniu. Gdyby któryś z Was, Sznowni Koledzy Forumowicze słyszał o egzemplarzu spełniającym moje kryteria- proszę o informacje. Kwota jaką jestem gotowy wydać to 10 - 20 tys. zł lub nawet więcej za egzemplarz który by mi się spodobał.
Proszę również o wszelkie porady: co Wy sądzicie o wyborze modelu, silnika, na co zwracać uwagę przy oględzinach itp.