dziekuje Ci bardzo za Twoja odpowiedz
![Smile :)](./images/smilies/001.gif)
tak to moje pierwsze logi, auto sprowadzilem w tym roku z niemiec wszystko ladnie chodzi tylko troche przeraza mnie wlasnie to trzesienie na wysokich obrotach, auto staje sie wtedy takie mulowate, nie chce przyspieszac, wystarczy ze zdejme noge z gazu i ponownie go nacisne i wszystko wraca do normy, przezuca na 5 i jedzie dalej, nie zawsze sie to dzieje ale no mam stracha zeby nie przerodzilo sie to w jakies bajonskie sumy. Co do reszy samochodu to najechane ma 180 000, kiedy go kupilem byl mocno zaniedbany (nie wymieniane oleje itd) wymienilem w nim wszystko co sie eksploatuje, paski, rolki, oleje, ten w skrzyni biegow tez. Nie wiem wlasnie tylko o co kaman z tym trzesieniem, probowalem sam wczoraj analizowac logi i tez doszedlem do wniosku ze cos z przeplywomierzem ale wolalem pozostawic to takim fachowcom jak np Ty
dziekuje Ci bardzo za Twoj poswiecony czas
pozdrawiam i jak sie kiedys spotkamy na jakims zlocie to stawiam piwko
ps. przepraszam ze nie dopisalem informacji o probach statychnych itd, mialem wszystko zapisane ale jak wrzucilem do tego vagloga to gdzies mi pouciekaly te informacje, sorry za utrudnienia, poprawie sie nastepnym razem
ps2. kiedy tak jezdzilismy znalazlem grupe w skrzyni biegow ktora pokazywala moment obrotowy, najwiecej wyniosl on 320Nm ale nie wiem czy to wiarygodne dane
ps3, i jeszcze pytanie z innej beczki, zaraz poszukam sobie tu na forum czy sie da tak zrobic ale od razu zapytam, mozna przez vaga zmienic ustawienia tak aby po wrzuceniu wstecznego prawe lusterko opuszczalo sie w strone ziemi?
pozdrawiam