Chcecie IP ? Proszę bardzo:
Adres IP: 95.41.246.175
Nazwa hosta: apn-95-41-246-175.dynamic.gprs.plus.pl
Wczoraj jak zamieszczałem powyższego posta było prawdopodobnie inne bo korzystam z iPlusa więc za każdym razem jak się loguję do sieci mam inne ale na pewno też host będzie z plusa ?
Nie wiem, z jakiego powodu zamiast odpowiedzi dostaję jakieś nic absolutnie dla mnie nie znaczące odpowiedzi. Rozumiem, że jako "wyjadacze" na tym forum macie jakieś swoje fazy które są dla Was zrozumiałe, ale może założycie, że jako przeciętny użytkownik sieci szukam po prostu miejsca gdzie mógłbym się czegoś więcej dowiedzieć.
Jeżeli nie chcecie odpowiedzieć bo się kurde zapytałem o Audi A4, co biorąc pod uwagę że znajdujemy się na stronie dedykowanej Audi, jest rzeczywiście STRASZNIE podejrzane, to trudno. Może użyłem jakieś zwrotu który uraził wasze "audi wyjadaczowe" ego. Nie wiem. To że napisałem o znajomych ? Ze nie niby reklamuję komis ? Nie wiem. Jestem tu pierwszy raz. Więc skąd mam wiedziec, że co niektórzy spisko-węszączy poczują się urażeni .. no właśnie nie wiem czym.
Zapytałem o Audi A4 bo znalazłem ofertę. Ofertę znlazłem bo wcześniej zainteresowałem się Passatem tego komisu. (możecie znaleźć moje zapytanie na bezwypadkowe.net:
http://bez-wypadkowe.net/showthread.php ... -o-ocen%EA
Mogłem zamieścić moje pytanie tam - bez porównania bardziej uczynni użytkownicy. Bez urazy. Ale wolałem zapytać na dedykowanym forum. Widać zrobiłem błąd.
Więc w podsumowaniu. Jeżeli jesteście w stanie coś powiedzieć na temat tego auta, albo chociaż wyjaśnić przyczyny swoich postów, żebym też mógł się pośmiać lub chociaż wiedział, że trafiłem forum z normalnymi ludzmi a nie za przeproszeniem na siedlisko trolli internetowych.
Nazywam się Krzysztof i potrzebuje po prostu kupić auto.
Dziękuję.