mariuszj0808 napisał(a):
więc co fałszywy pies służbista zastraszający ludzi ,jak by nie przyjoł to za to by mu wlepił 500 zł za fotkę i doliczył brak pasów na fotce i jeszcze potem prześladował z czego jest znany,a tak tylko 500 poległo ,ja z miłą chęcią jak bym miał pewność wytoczył bym mu sprawę w sądzie jeżeli to co zrobił jest nielegalne ale jak mu to udowodnić ,więc co kazać mu się odwoływać od mandatu bo nie jest jeszcze zapłacony i co napisać w odwołaniu jaki powód ?
Jak miałby dostać więcej to niech da se spokój - prosta kalkulacja.
Zawsze zachowujcie spokoj i opanowane - jak trafisz na idiote to nic tak ich nie denerwuje jak spokojna i merytoryczna dyskusja. Jak jesteś pewien swego to stracisz co najwyzej czas. A jak takie sytuacje sie powtorza do brac kamere czy dyktafon nagrywać. Za nachodzenie i napastowanie naprawde moga dostac po dupie, wiec w dzisiejszych czasach nikt nie bedzie Ci zgrywał kozaka. Nie te czasy, gdy mundurowi mieli zawsze racje.
toms001 napisał(a):
Nie o to chodzi.
Długa historia, ale w skrócie.
Jest b2 q z walnietym silnikiem, wiec nie było pośpiechu z rejestracją. Zarejestrowałem, odebrałem miękki dowód. Nie zgłosiłem się po odbiór twardego, jakoś tak wyszło

. Czy twardy dowód będzie czekał tyle czasu w urzędzie, czy po jakimś czasie od nieodebrania gdzieś go odsyłają

W "naszym" urzędzie dostaniesz za to ochrzan i tyle. Jesli go nie zgubili do tego czasu to wymienią