Panowie i wszystko wiem

Laweta autko do Szewczyka Audi i po zabiegu
Po koleji...Przebieg 198 tys na 99% autentyczny,potwierdzony historią.Nawet nie wiedziałem że od 2001 w kluczyku audi zapisywane są wizyty serwisowe (data i aktualny przebieg) Podobno komputer to nie problem ale już w kluczyku nie da rady,Nie wiem nie znam się..Pan włożył kluczyk w specjalne urządzenie i odrazu widział że w lipcu 2009 ostatnia wizyta w serwisie audi przy przebiegu 166 tys Ostatnie półtora roku autko w takim razie zrobiło 24 tys. a przez 9 lat ogolnie 198 wiec srednio kolo 22 tys rocznie.
Samochód malowany na nadkolu ( tylko na nadkolu,może do kupy okolo 15 cm2 ) ewidentna szkoda parkingowa,jak się przyjrzeć dokładnie to widać minimalnie odcinke bo domalowany jest tylko taki pasek,Reszta samochodu 100% bez malunków,Zderzaki orginalny lakier,dostałem opinie audi auta bezwypadkowego

Mechanicznie rozrząd do wymiany na biegu ( w serwisie krzyczą 2,5 tys komplet) wymiana przód wachaczy,poduszka skrzyni biegów również do wymiany,do tego jakaś guma z tyłu przy belce plus żarówka pozycja,przód i tył...Wyjaśniła się kwestia xenonów

Lampy orginalne i dorzucone w soczewki xenony stąd brak spryskiwaczy..i najważniejsze auto nie ma filtra cząsteczek stałych

W serwisie audi zabili mnie ceną za taki przegląd 300 zł ale szczerze jak zobaczyłem jak dwie osoby sprawdzają niemal wszystko przez godzine uznałem że warto...Każdą pierdołe,nie omijają nic..Grzanie foteli,szyb,sprawnosc klimy i kope innych rzeczy kończąc na podświetleniu schowka

czy domykaniu szyb z pilota

Autko do właściciela wróciło a w sobote odbieram

Zrobie rozrząd powymieniam na bierząco inne rzeczy i śmigam