.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 03.lut.2025 11:54:19

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: [Allroad C5] pneumatyczne Zawieszenie nei wraca do pozycji 4
PostNapisane: 19.sty.2011 21:35:48 
Użytkownik

Mam problem ze swoim allroadzikiem, mianowicie zawsze było tak że auto było na poziomie 3 i po przekroczeniu 80 km/h obniżał się do poziomu 2. Wracał na poziom trzeci jak się zatrzymałem i zamknąłem auto pilotem. Teraz tak nie mam. Ciśnienie w zbiorniku jest bo jak mu dam ręczne podnoszenie to się podnosi bez załączenia kompresora. Może ktoś wie co za ten problem odpowiada. Czy nie jest przypadkiem odpowiedzialny centralny zamek, bo mam bład mianowicie że nie może za zbroić tylnych lewych drzwi.

Tytuł:
PostNapisane: 22.sty.2011 02:29:27 
Użytkownik

Nie no co Ty , autonsie nie podnosi gdy jest wylaczona stacyjka .. Reguluje sie podczas jazdy zaleznie od drogi i predkosci , ale nie pojdzie w gore bez stacyjki. Nie ma opcji.

Tytuł:
PostNapisane: 27.sty.2011 09:37:13 
Użytkownik

Mylisz Się kolego Lotus
Auto może podnieść się z poziomu drugiego na trzeci zaraz po zamknięciu centralnego zamka. Mam taką sytuacje w moim Allroad. W pierwszych modelach jest możliwość ręcznego zablokowania zawieszenia tak aby nie podnosił się. Swoją drogą do dzisiaj nie wiem dlaczego tak sie podnosi. Myślę ze jest to kwestia zaprogramowania czegoś w sterowniku.

Tytuł:
PostNapisane: 28.sty.2011 09:17:27 
Użytkownik

no to jesli sie myle , a nie zakladam ze nie jest to nie mozliwe zwroce honor ale dopier gdy sie upewnie ;)

Strefa czasowa: UTC + 1