.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 26.lut.2025 12:44:43

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19.sty.2011 13:40:22 
Użytkownik

Auto: Toyota 3ZR-FAE
w tym problem, że kolego drogi przeczytaj go od A - Z jak byś nie oglądał owego samochodu... i:
1. co to znaczy daj spokój napisze Ci na PW.
2. Czy sprawdzałeś VIN, lub kto inny.
3. Jeżeli tak nie widzę, aby ktoś się tu tym podzielił.
4. Jeżeli nie, spekulacje są zaśmiecaniem bazy danych. (nie chodzi mi tu o przebieg, bo sprytny klubowicz go z czyta z EDC15), lecz pi razy oko historię...
5 Twierdzenia, kiepsko ciągnie dużo nie wnoszą, chyba ze ktoś zrobił kpl. logów lecz nie chce się podzielić, lub diagnoza to zczytanie blędów :D. Zero na ten temat.
6. Elementy malowane, nie są tragedią dla mnie, chyba że miał boczny kontakt z drzewem. patrz pkt.1.

Żelazna pomoc klubu w tym przypadku podupadła... może jestem zainteresowany i muszę cisnąć sam, bo oglądało go kilka osób? Dziwne. No trudno...
away.

Tytuł:
PostNapisane: 19.sty.2011 14:30:04 
Klubowicz

Co Ty za głupoty opowiadasz grejf...

Oglądało go kilka osób, większość rok temu i teraz podawanie szczegółów po takim czasie nie ma sensu, więc jest zarys historii...

Czy był diagnozowany dokładnie ? Owszem. Wklejać po takim czesie logi ? A po co ? Wyraźnie napisałem, było OK...

Czy był sprawdzany w bazie ? Był. A szczegóły ? Po co... napisane wyraźnie, że był walnięty o ~100 kkm...

Co było malowane i jaką ma powłokę lakierniczą też dokładnie napisane z uwagami.

Czepiasz się punkt po punkcie totalnie bez sensu, wszystko jest w tym temacie, naucz się czytać ze zrozumieniem, przeanalizuj i będzie jasny obraz. Nie wniosłeś do tematu kompletnie nic, oprócz dziwnych zarzutów wobec ludzi, którzy podzielili się swoją wiedzą...

Audi, a owszem, posiadam.

... Rympel 666 ...

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2011 09:54:38 
Użytkownik

Auto: Renata
zgredek27 napisał(a):
Przeciez napisalem ze z a4-klubu :) zaraz zobacze czy sie wlasciciel rozwinął bardziej :D

daj linka do tego tematu ...

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2011 10:00:44 
Użytkownik

spanky napisał(a):
zgredek27 napisał(a):
Przeciez napisalem ze z a4-klubu :) zaraz zobacze czy sie wlasciciel rozwinął bardziej :D

daj linka do tego tematu ...

Usuniety, tak jak sprinter wczesniej napisał. Tak to juz dawno zostałby wklejony.

R5/R5efi/1.8T/V8 manual/2.7 H6/PB V6 manual/1.8PB/1.8T AWT/2.7BiT/AWX

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2011 11:46:15 
Użytkownik

Sprinter napisał(a):

Oglądało go kilka osób, większość rok temu i teraz podawanie szczegółów po takim czasie nie ma sensu, więc jest zarys historii...

Czy był diagnozowany dokładnie ? Owszem. Wklejać po takim czesie logi ? A po co ? Wyraźnie napisałem, było OK...

Czy był sprawdzany w bazie ? Był. A szczegóły ? Po co... napisane wyraźnie, że był walnięty o ~100 kkm...

Co było malowane i jaką ma powłokę lakierniczą też dokładnie napisane z uwagami.

Czepiasz się punkt po punkcie totalnie bez sensu, wszystko jest w tym temacie, naucz się czytać ze zrozumieniem, przeanalizuj i będzie jasny obraz. Nie wniosłeś do tematu kompletnie nic, oprócz dziwnych zarzutów wobec ludzi, którzy podzielili się swoją wiedzą...

USER elmlody napisal był... Kolega , ze Ty byles rok temu z kolega toms001... sam wiesz ze przez okres roku to [...], co smieszniejsze sam kolega toms001 tez jest ciekawy ocb teraz z tym autem... jak i 90% rozmowcow, wiec Sprinter do Ciebie persony nie pisalem Matko troche rozsadku w merytoryce, a nie.

A ktos moze w ogole czytal, z klubu a4 co tam bylo napisane... by nakreslil jak to juz ktos napisal co tam bylo. Czyli wecej gadania niz wiedzy, bo okazauje sie, ze Wy zrobiliscie logi ect... lecz rok temu... a teraz to auto X sprzeglo, nic strasznego. Domniemania, ze to pewnie turbo, moze lmm jak to w TDi PD. Genralnie ogledziny subiektywne poza lakierem.
Cze.

Ostatnio edytowano 20.sty.2011 11:59:29 przez grejf, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2011 11:56:21 
Użytkownik

grejf napisał(a):
Sprinter napisał(a):

USER elmlody napisal był... Kolega , ze Ty byles rok temu z kolega toms001... sam wiesz ze przez okres roku to [...], co smieszniejsze sam kolega toms001 tez jest ciekawy ocb teraz z tym autem... jak i 90% rozmowcow, wiec Sprinter do Ciebie persony nie pisalem Matko troche rozsadku w merytoryce, a nie.

A ktos moze w ogole czytal, z klubu a4 co tam bylo napisane... by nakreslil jak to juz ktos napisal co tam bylo. Czyli wecej gadania niz wiedz, bo okazauje sie, ze Wy zrobiliscie logi ect... lecz rok temu... a teraz to auto X
Cze.

Temat sie tam nie rozwinal, usuneli. Wiecej autor nic nie napisal.

R5/R5efi/1.8T/V8 manual/2.7 H6/PB V6 manual/1.8PB/1.8T AWT/2.7BiT/AWX

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2011 12:04:56 
Użytkownik

Dzieki. To penie byly jakies bzdury, lub za mocno sie uniósł i usuneli.

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2011 12:18:41 
Użytkownik

grejf napisał(a):

A ktos moze w ogole czytal, z klubu a4 co tam bylo napisane... by nakreslil jak to juz ktos napisal co tam bylo.
Cze.

Ty chyba nie czytasz ze zrozumieniem...
Więc woli ścisłości kolega był zobaczył... ponadto ja to oglądałem jak tylko oferta była przez typa sprzedającego wystawiona ( w tym roku, TERAZ nie dawno) , bo też byłem zainteresowany.... Nie miałem czasu, dlatego odpisałem tak późno...
1. Może z tym "daj spokój" przesadziłem,
2.VIN był sprawdzony, przeze Mnie też,
3. Co chciałbyś wiedzieć po VIN-ie, że olej mu wymieniali??Na jaki Castrol czy MOBIL ?? czy że ma na 99% przebieg podkręcony o czym pisała tu większość. Jakby coś w nim było ciekawego to byś o tym się tu dowiedział :):
4. Spekulacje są zawsze, bo historia po VIN-ie swoje, a życie i to co się widzi swoje..
5. Nie jestem taki zajebisty jak Ty i nie miałem komputera sorry

Wyszło że muszę od dzisiaj jeździć z Tobą GREJF na oględziny :guru: :guru: :guru:

Wiemy od dawna że lubisz te LOGI LOGI LOGI , ale mi wystarczyła jazda tym autem i swój własny osąd...nie podoba się....nie musi :peace:

- AUDI B1 CULT - project sell
- A4 1.9 TDI QUATTRO - lazy car
- QSW 4.2 V8 - wiedz, że cos się dzieje...

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2011 12:26:47 
Użytkownik

elmlody rozumiem Cie, kazdy wymaga czego innego. Czyli na to wychodzi, ze te auto to nie taki "daj spokoj" i nie takie rachiwum X :). A pamietasz moze do ktorego roku byl ASO vin i przy ilu tkm? Regularnie, bo czasem wiesz jak jest nie bylO wpisu w VIN 3 lata, a potem ukazaly sie 3 - wymiana klockow oleju i jakiejs bzdurki ;)
I nie pisze ze nie umiesz stwierdzic, ze auto jest ok, lub fee bez komputera. Leczciagnalem za jezyk moze ktos robil :diabel:
Cze,

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2011 13:54:32 
Użytkownik

mod niech zamknie ten temat bo zaczyna się bicie piany, wszystko już chyba w temacie było powiedziane

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1