ap 1 tezy dlaczego nikt nie powie jak zmienic dawke biegu jalowego
dlaczego w pompach ve wpisujac login knanal 1 adqaptacji mozna manewrowac dawka od nmin do max a w tych pompach vp44 ni huhu
niby ktos nie bede mowil kto twierdzi ze mozna to zrobic za pomoca wlasnie wyzej wymienionego sposobu wpisywalem tryliony loginow zaden nie dziala
przeciez o to chodzi narywanie jest przyczyna zbyt malej dawki paliwa
(odnosnie temperatury paliwa) zwiekszajac ja silnik zaczyna chodzic stabilniej
podobnie dziala to w druga strone w 2 przypadku gdy dawka jest za duza czyli <8mg
w porownaniu do temp tez paliwa ale bardziej i plynu chlodzacego wychodzi na to ze silnik dostaje bledne informacje
mam 90*C olej jest nagrzany paliwo tez potrzebuje mniej sprawnosci zeby utrzymac bieg jalowy a tu 8 tyle co przy zimnym rozruchu ba nawet nie za dzuo
wiec moje pytanie brzmi jaki to login??????????
juz mam dosc tych spekulacji ja potrafie to ja tamto ja wyleczylem 20 szt 2.5 tdi
ale nikomu nie powiem jak.........
WIEC UWAGA CI KTORZY NIE WIEDZA
dawke sie kalibruje czujnikiem obrotow walka pompy przesuwajac go w lewo dawke zmniejszasz natomiast w prawo zwiekszasz
natomiast 2 sprawa dotyczy loginu wlasnie tego tajemniczego o ktorym mowa wraz z moim bardzo dobrym przyjacielem z renomowanej firmy tune-up sprawdzalismy ba przekonalismy sie na wlasnej skorze ze wpisujac login zmieniajac adaptacje kanalu 1 dawka nie drgnie ani 0.1 mg w obie strony zmienia sie natomiast max dawka zadana przez zyczenie kierowcy mozna ja ograniczyc do pewnych granic lub podniesz tez
tak wiec poszukiwania trwaja nadal loginu ktory otwiera regulacje dawki po przez komputer a nie brudzenie sobie raczek