gsx1100g napisał(a):
Witaj.
1) Podziwiam Twój upór i zamiłowanie. Życzę Ci abys czerpał radośc z każdej nawet najdrobniejszej zmiany.
2) Zazdroszę Ci autka, bo wyglada nieprzywoicie rasowo i zwraca na siebie uwagę
3) Po trosze współczuje, bo za taka kase vo włożyłes w materiały i koszty robocizny to mogłeś wyrwac S6 z fajnym zawieszeniem.
4) Fajnie posadzic autko ale tylko na sezon wosenno-letni, a co zimą ?
5) Cieszę ię,że trafiaja sie takie rodziynki...made by Polish guys.
6) Całokształt zasługuje na uznanie.
Pewnie juz wiesz,że po polskich drogach tym nie pojedziesz, chyba, że 70 km/h z dusza na ramieniu....ale masz przecież gwint.
Pozdr
1)Dzieki jeszcze troche rzeczy zostalo w niej do roboty ale to juz bardziej szczegoly sa ;D
2) To ze autko przyciaga uwage nakreca mnie tylko do dalszych modow i podbudowywuje ze jednak poszedlem dobra droga
3) Nie wiem o jakich kosztach piszesz bo nie uwazam zeby byly duze
- kompletny srodek recaro czyli wszystko co na zdjeciach razem z listwami carbon 3tysie
- gwint KW 1200
fele z oponami 1100euro (kolezka je odkupuje za nieduzo mniej niz ja zaplacilem dlatego beda nowe)
- malowanie 200 euro
- BRD + remap 550euro
ogolnie wychodzi wiec ze do autka dolozylem jak na razie jakies 2k euro co lacznie z cena jaka zaplacilem za auto daje 7300 euro
czy znalazlbym jakas godziwa eSke za taka kase?
Watpie
Zreszta koszty ubezpieczenia i podatku w IRL zabiliby moje finanse, a moc 4.2 wykorzystywalbym naprawde tylko od swieta
4) u nas zimy nie ma a nawet jak pobada sniegu to nie tyle zebym musial auto windowac w gore
5) Teraz modze a4 kolezki, slucha sie mnie tylko co ma robic i wyklada kase na to ( jak na razie nie narzeka)
6) Dziekuje za slowa uznania
a to najprawdopodobniej nowa felga
jak wam sie to widzi