Witam
Jako że użytkuję już jakiś czas Audi, korzystam z forum to pokaże autko którym jeżdżę. Tak więc:
Audi A6 C4 2.6 V6 avant
- rok prod 1997
- przebieg aktualnie 223 000
- skrzynia manualna
W wyposażeniu z lepszych rzeczy skórzane fotele, klimatronik, tempomat.
Poza tym standardowa elektryka szyb, lusterek, gorące fotele.
Tak auto wyglądało po kupnie. Na dzień dzisiejszy nie wiele się zmieniło z wyglądu bo dopracowałem ją technicznie, wymiana łożysk, wymiana końcówek, zamontowalem też sekwencyjny lpg.
Auto stoi na 16 calowych kołach i raczej większych nie będzie. Drogi w okolicy mam nie za ciekawe.
Plany:
-zmiana radia- to już zrobione z seryjnego wylądowało jvc ale teraz już będzie to docelowe czyli alpina
-obniżenie- etap zakupu sprężyn, spróbuję i zobaczę jak to się sprawdzi w mojej okolicy, w razie czego będzie powrót do serii.
-ciemna szybka- to w tym roku zrobię
- lotka nad tylną szybę
tyle zmian bo tyle mi się podoba w tym samochodzie, więcej nie zmieniam bo bym przedobrzył. Zrobię tylko to co mi się podoba.
W tej chwili czekają na cieplejsze dni listwy do założenia na drzwi bo brakuje jednej, lampa bo ma pęknięcie no i dalej już reszta nie wielkiej listy modów.
Generalnie bardziej zależy mi na dobrym stanie technicznym i wizualnym niż wielkim tuningu.
Zastanawiałem się nad c5 ale trafiło się od znajomej dobre, pewne c4. Była od 7 lat właścicielem tego audi, w polsce w jednych rękach, prowadzona cały czas książka serwisowa. Do dopieszczenia ale w takim stanie ciężko było znaleźć audi. Utrzymana dobrze. Kupiłem w dobrym stanie, sam dopracuję bo lubię dłubać przy autach.
Mogłoby być 2.8 w quattro ale to jest pierwsze audi, nie wiedziałem jeszcze co dobre
Kiedyś to zmienię.
Narazie tyle, jak coś się będzie zmieniało będę aktualizował galerię.
Pozdrawiam