lucas3512 napisał(a):
dymian1987 napisał(a):
na naszym rynku obrót eSkami widze niemalże stoi.. po długim okresie kolejne ogłoszenie sie pojawiło..
http://otomoto.pl/audi-s6-C17806963.htmlNie rozumiem jaki jest sens, żebyś wrzucał każdą eSkę, która pojawia się w ogłoszeniach
Jeśli nie masz zamiaru kupić, a widzę, że nie masz, to po co zaśmiecać temat
To już drugi śmietnik jaki zamieszczasz, nawet foteli recaro nie ma
Gość z Puław, a auto z Opola Lubelskiego, resztę sobie dopowiedz...
czytałeś temat od początku? po drodze okazało się, że temat się przyjął i co niektózy pisali, że dzięki nim zwrócili uwagę na taką czy inną sztukę już nie wspomne o tym, że poprzez wujka google ludzie mogą nawiedzić tą str..
ale ogólnie masz rację forum AKP odwiedziam od 2-3 lat zawsze na nim wyszukiwałem usterki jakie mi w dawnych b4 doskwierały.. wszystko bez logowania i z czasem obserwując to forum to zauwazyłem, że powoli schodzi na psy.. po zalogowaniu ewidentnie widać, że ludzi nowozalogowanych traktuje się z kijowym nastawieniem zaś starych wyjadaczy z nader wywyższaniem.
Trudno napisać pare słów co zauwazyłeś? jak widać nie bo skrobnąłeś linijke co zauważyłeś tylko po co dalsze komenty? jakbym wkleił link z motorynką czy łodzią podwodną to ok zaśmiecam temat.. a tu pod lupe każde ogłoszenie aż znowu się taki gitmar czy inny forumowicz ucieszy...
a co do zakupu eS przez moją osobe to sie nie wypowiadaj jak nie wiesz co i jak.
a co do auta z linka to same minusy.. słabe wyposażenie, gaz hulający tam od lat i ogólnie zły stan zewnętrzny pozostawiajacy wątpliwość historii auta.