.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 26.lut.2025 16:13:35

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 04.kwi.2011 16:59:35 
Użytkownik

Auto: C5 1.8T, B6 1.8T
Gratulacje... chyba temat powinien być zmieniony na "znalezione" :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 05.kwi.2011 12:24:48 
Klubowicz

maciu napisał(a):
MICH. napisał(a):
w s-ce od momentu jak ja z Niemiec przywiozlem dopiero teraz po 4 latach trzeba bedzie wymienic wahacz... zawieszenie przez 4 lata nie dotykane, nie bylo potrzeby

niewiarygodne, jak je zrobisz na zamiennikach nie licz na powtórkę

kolega, ktory jezdzi teraz "moja" eska wlasnie wymienil przewody w/n... te w aucie byly fabryczne z 94 roku :D
takie tam male ot :diabel:

Błogoslawiony człowiek, ktory nie majac nic do powiedzenia powstrzymuje się od ubrania tego faktu w słowa

Tytuł:
PostNapisane: 05.kwi.2011 20:30:43 
Użytkownik

MICH. napisał(a):
nie ma co plakac... s8 na taxi jest i bedzie jezdzic koniec tematu na temat kosztow ;)
plan byl taki jaki byl, zostal zrealizowny to sie liczy :D
reszta wyjdzie w praniu :peace:

Uderz konkretnie pod hotele, extra bary itp... jakies lotnisko... tam gdzie jest powazna klientela.
Powiem ci z mojego doswiadczenia, krotkiego ale jednak dało do myslena.
W A8 wiozłem ziomka na lotnisko z pewnej firmy. Poruszalismy sie z predkością 140-160km/h. Koles był zadowolony z transportu, bo szybko wygodnie. Do tego wyczucie czy mozna zagadac.

Z tej samej firmy zlecenie na lotnisko z klientem tylko ze autem citroen evasion 1.9td .Mułowate , predkosc 100-120km .klima chlodziła ale to nie to samo . Spogladanie klienta co chwile na zegarek daje do myślenia.

Jak juz masz Eske to wal w konkretne firmy aby odbierac i dostarczac im klientów. Odwozic spod hoteli na lotnisko, kolacje itp. Mila rozmowa , dyskrecja i masz stałych klientów.

To, że twoje auto potrafi jechać szybko.Nie znaczy że ty również ....
Audi S6 4.2 avant quattro
Audi 80 B1 1975r

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1