MarcinB1111 napisał(a):
Jeśli zastanawiasz się nad zakupem A4 1.9 TDI to dobrze trafiłeś! W skrócie napiszę że to bardzo dobre auto. Posiadam takie auto od kilku lat i opisuję go na moim blogu. Możecie się dowiedzieć np. Jakie są silniki 1.9 TDI, jakie usterki mogą was spotkać, jaki stosować olej, jak użytkować auto tak aby turbo działało długo i bezproblemowo, porady (np. Jak kupić samochód używany) i wiele innych. Możecie się również dowiedzieć np. gdzie zregenerować turbosprężarkę, dostać dobre części do Audi, gdzie kupić olej itp. Zapraszam na mój blog:
http://mojeaudia419tdi.blogspot.com/
edit by Buba: już raz wątek był moderowany. gdybyś zapoznał się z zasadami to wiedział byś co w trawie piszczy. Tymczasem kartka na otrzeźwienie !
przeczytałem te twoje '"wypociny" i sory ale wiedzy to ty nie masz - mam pytanie gdzie sie dowiedziałeś lub kto ci to powiedział ze silniki -cytat - "zasilana wysokociśnieniową pompą" i dalej cytuję "Silniki te nie są podatne na tzw. czip tuning, także jeśli ktoś chce podkręcić silnik musi się zdecydować na nowszą wersję tego sinika (zasilanego przez pompowtryskiwacze)"
jak dla mnie to albo zmień dilera albo bierz po poł działki