Grabel91 napisał(a):
Nieszczelności już nie ma sprawdziłem całą gumę i dokładnie założyłem obejmy. Gdy wtedy od niego wracałem to chyba guma była nie do końca naciągnięta na przepływkę. Kupiłem rozdzielacz z przepływką wymontowany ze sprawnego auta. Co do odpalenia na gazie to niestety nie mogę tak tego sprawdzić jako, że niestety nie mam już gazu w butli. Spróbuję skombinować kogoś żeby mnie do stacji doholował. Ale jechałem na gazie do domu wtedy i pod domem na wysokich obrotach przerzuciłem na benzynę i od razu zdechł. Co do rozdzielacza zaraz po zamontowaniu ramię porusza się swobodnie. Dopiero jak pokręcę trochę silnikiem to zbiera się tam benzyna i wtedy ciężko chodzi tak, że powietrze nie jest w stanie go unieść. Uniosłem ramię przy kręceniu ale to też nic nie dało. Mam wrażenie jakby ciśnienie benzyny je blokowało. Gdy odkręciłem rozdzielacz to z wtrysku rozruchowego wylało się pełno benzyny a inne były suche prawie. Odkręciłem regulator ciśnienia paliwa i poleciało benzyny tylko z dwóch wyprowadzeń. Nie poleciało z tego na dole największego chyba tego którym powinno paliwo wracać do baku.
wygląda na problemy z rodzielaczem, zawsze możesz założyć ten nowy przepływomierz i stary rozdzielacz, jak masz benzyne w baku to w miare możliwości zrób tak, że niech ktoś próbuje odpalać auto a ty od strony filtra podnieś ręką lekko ramię z kalpką i zobacz czy coś się będzie działo