Pawlo napisał(a):
Owszem spuść Cisnienie i kup wrescie ta S6 Lub co tam chcesz a nie piszesz texty typu ze S6 w automacie ble po tym jak zawór kupił a wczesniej mi na gg ze jak eska w automacie ładna to tez chetnie byś kupił ehhhh ogólna szydera oraz aby na przekór człowiekowi . Gdzieś ty się uchował ?????? Co tobą Kieruje ????
Ty masz prawo zmienic zdanie a ja nie ???
Uważam, że jest nieelegancko przytaczać tematy naszych rozmów na forum publicznym.
Szczególnie , że odgrzewasz stare roczne czy dwu letnie kotlety i robisz to nie pierwszy raz.
A odzywki w stylu gdzie się uchowałem i że niby zazdroszczę Zaworowi S6 - sorry ale po co miałbym mu zazdrościć..?? no po co ?? to Twoje chore urojenia.
Sam doskonale pamiętam jak mówiłeś, że S6 4.2 w automacie nie jedzie....i smiałeś się z ludzi , którzy kupują autmaty do S6, a tu nagle taka zmiana zdania....że dla Ciebie S6 musi być w manualu.
Poza tym, gdybym chciał kupić S6/C4 (bo miałbym kompleksy a wg. ciebie je dalej mam i żyć nie mogę bez S6) to już dawno bym ją kupił , najlepiej w automacie bo taniej ( jakieś 9-10 tyś ) a potem LPG i może by pieniążków ze sprzedaży AEL quattro starczyło...
![Smile :)](./images/smilies/001.gif)
więc jak widzisz to nie jakieś auto poza zasięgiem. Także gdybym miał kompleksy to bym je wyleczył.
Ps. nasze rozmowy były o audi a oczym niby miały być.... przecież to nie forum przyjaciółki. Więc proszę nie wyciągaj jakiś starych rozmów, jako argumenty bo się ośmieszasz. (Ale widzę, że już sprytnie skasowałeś swojego posta, a zacytować udało mi się końcówkę)
Ps 2. I NIE KASUJ OBRAŹLIWYCH POSTÓW....BO JAK MIAŁEŚ ODWAGĘ
GO NAPISAĆ TO POWINIENIEŚ MIEĆ ODWAGĘ GO ZACHOWAĆ...strach przed polemiką ???