.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 22.lut.2025 21:16:03

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24.cze.2005 17:07:25 
Klubowicz

Kowicz napisał(a):
Grzesiu, pomyliles cytaty, chciales chyba mi polecic tych swoich specow :)
Chyba bede musial wlasnie tak zrobic tylko nie wiem kiedy, najwczesniej w przyszlym tygodniu :/

Racja Kow!! ;) Wcześniej jakiś gostek podniósł mi ciśnienie na forum i jakoś tak wyszło ;)

Tytuł:
PostNapisane: 24.cze.2005 20:23:35 
Użytkownik

Dzis pojezdzilem po radomiu i niektore warsztaty to istniec nie powinny bo np. " panie nie wiem co to jest ja dostepu do internetu nie mam i nie moge poczytac" Warsztat ktory ma autoryzacje brc nie chce blosa mi zalozyc bo mowia ze lypa i ze nic nie zyskam w porownaniu z mikserem ze juz montowali mowil goscio. Ja juz nie wiem co myslec ale mam jeszcze jedno wyjscie instalacje wtrysku sirocco moge miec za 2500 podobno cena czesci no bo w innym warsztacie powiedzieli mi 4500 za to samo. sirocco to nie wiem nawet czy firma czy model ale pliz napiszcie mi czy u mnie to pujdzie 2,3 ng to wazna sprawa bo moj gazownik nie wie nie chcialbym tez w ciemno instalowac. just hevi niektorzy na forum chwala ale podobno to zlom jest nawet w brc mi to powiedzieli i moj gaziarz tak mowi tez ze spotkal sie juz i ze zlom totalny

Tytuł:
PostNapisane: 25.cze.2005 12:52:24 
Użytkownik

witam

mialo byc o blosie a nie o instal gaz !!!

emulator do ng ??? pogrzalo tych ludzi w jakim celu???
po za tym reduktor to podstawa zadna elektornika nie pomoze jezeli masz zly reduktor

co do just hevi
to owszem system podbno awaryjny
spytaj mariuszd on to mial chyba

pozdro

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1