przemik napisał(a):
Niezły ten sedanik.
Wyglada OK.
Nie wiem czy jestem bryszczaty na jedno oko, ale tak jakby dwururka nie miala jednakowej dlugosci ?
Przyjrzałem się innym nawet tej 3 o której powiedzialeś że jest fajna i chyba też ma takie dwururki krzywe
rookie napisał(a):
Pierwsza już wisiała na allegro z pól roku .
czyli ta z pierwszego postu.
Wysłałem maila do człowieka z zapytaniem. Od razu napisałem po Polsku bo zdjęcia wyglądają jakby robione w Polsce.
Koleś odpisał:
Kod:
Witam,
Nie mówie Polska, uzywam tlumaczenie strony, mam nadzieje, ze mozna mówic po angielsku.
Samochód znajduje sie teraz w Hiszpanii. Mialem umowa o prace w Niemczech i ze wzgledu na kryzys gospodarczy, spólka pracowalem dla zbankrutowal i musialem wrócic do Córdoba, Hiszpania. Samochód bedzie sprzedawany z wszystkich oryginalnych dokumentów takich jak dowód rejestracyjny w Niemczech, TUV (odprawa techniczna), ochrony srodowiska kontroli, które sa wazne do 05.2013, a takze z niemieckimi tablicami rejestracyjnymi. Samochód jest w idealnym stanie, karoseria jest nieskazitelny, bez zadrapan, wgniecen ani ukrytych wad, jak i wnetrze w doskonalej kondycji zakaz palenia, nigdy nie byl zaangazowany w zaden wypadek. Chce sprzedac, bo podatków, do rejestracji w Hiszpanii sa wysokie dla mojego obecnego budzetu.
Prosze dac mi znac, jesli chcesz kupic samochód.
dziekuje
Więc to ściema czy moze to nie te auto co wisiało na allegro a zdjecia nie robione w polsce?