.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 26.lut.2025 22:29:15

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Zakup A4 w Niemczech wraz z osobą trzecią z internetu.
PostNapisane: 21.paź.2011 12:04:07 
Użytkownik

Witam,

Jakiś czas temu pisałem na forum a4-klub w związku z kupnem A4 B7 2.0 TFSI 200KM, teraz uzbrojony w finanse i jakieś tam rozeznanie chcę kupić to autko. Na Allegro czy otomoto te auta rocznik który mnie interesuje 2004, 2005 ba nawet 2006 są po 40 kilka tysięcy dużo z nich jest z USA co z wiadomych przyczyn nie powinny nas europejczyków interesować, ze względu na to, że części są inne a niektóre naprawy wymagają sprowadzania części zza oceanu. Ceny A4 B7 TFSI są u nas podejrzanie niskie i człowiek musiałby przewertować z 10 aut co najmniej i tak nie wiadomo czy by kupił. Sprowadzone auta z Niemczech są jedynymi sensownymi egzemplarzami, jednak i tu jest ryzyko. Pierwsza część to wybór odpowiedniego człowieka, który nam pomoże rzetelnie takie auto wybrać i nie wrócimy z pustymi rękami,
(...) [EDIT] (...) Czy warto w ogóle ufać ludziom, którzy sprowadzają dla nas takie auta? Czy rzeczywiście tak jak myślę to w Polsce gdzie AUDI A4 B7 2.0 TFSI 200KM rocznik 2005 na Allegro lub na otomoto są po 40 kilka tysięcy to nie warto takich egzemplarzy brać pod uwagę?
Odrębną rzeczą o którą chciałem zapytać to jak sprawuje się TFSI? Słyszałem wiele opinii negatywnych.

Tytuł:
PostNapisane: 21.paź.2011 12:17:58 
Użytkownik

http://www.audiklub.org/phpBB2/search.php

Tytuł: Zakup A4 w Niemczech wraz z osobą trzecią z internetu.
PostNapisane: 21.paź.2011 12:23:22 
Użytkownik

Bardzo proszę osoby, które nic nie wiedzą w tym temacie o nieudzielanie się w dyskusji bo to brak kultury świadczy o tym, że ktoś mi odpisuje po to by tylko nabić sobie liczbę odpowiedzi.

Tytuł:
PostNapisane: 21.paź.2011 12:29:39 
Użytkownik

Kolego, "liczbę odpowiedzi" mam już satysfakcjonującą jeśli to jest kryterium które na Ciebie w jakiś sposób działa :)

Na forum na tematy o które pytasz było już napisane tyle, że wystarczy zadać sobie nieco trudu i użyć linka którego dostałeś- miłej lektury :!!:

Do tego uważam Twój post jako kryptoreklamę kogoś, kto zajmuje się sprowadzeniem aut, a o kim nikt na tym forum nie słyszał.

Temat wyedytowany i zamknięty

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1