spanky napisał(a):
stawsz napisał(a):
auto juz skonczone ?
ciągle sie robi miałem mała przerwe - brak funduszy i paru elementów , środek juz zrobiony silnik dzis odpaliłem po generalnym remoncie , po mimo uruchomienia mam problem z ustawieniem k-jetronica - stanął tłoczek ciśnienia paliwa w rozielaczu i dziś rozbieraliśmy całego k-jeta i czyscilismy , operacja sie udała pacjent o dziwo przezył tylko teraz to co najgorsze regulacja mieszanki ni w cholere nie idzie tego dobrze ustawic ale nie poddajemy sie i w piatek znou bedziemy walczyć (relacje zdam ci jak sie zobaczymy w sobote) jak ktos ma doswiadczenia z k-jetem to sie uśmiecham i licze na pomoc
wiec to co zrobione to swiatła przód i tył ,felgi,opony, wnetrze (zaczołem juz składać), silnik i mechanika , zawieszenie- technicznie jest juz prawie igła -
zostanei na przyszły rok jak zdrowie pozwoli i finanse blacharka - rdzy nie ma nawet grama to juz było robine i sie trzyma ale nie podoba mi sie jak to jest pomalowane i w paru miejscach szpachla posiadała wiec trzeba poprawic , wiec to taka wieksza kosmetyka spawania nie bedzie tylko prace przygotowawczo lakiernicze
aha musze kupic przedni zderzak mam brzydki poklepany po lekkiej kolizji i pare innych drobiizagów