witam wszystkich,
jest to mój pierwszy post i od razu zaczynam od prosby, co nie jest zbyt grzeczne aczkolwiek nigdy wczesniej nie mialem audi wiec i nie mialem sie czym z Wami podzielic.
Znalazlem ogloszenie b5, z roku 1999, silnik 1.8T (150PS), wg mnie to wersja po lifcie, chociaz kiera jest czteroramienna. Dzwonilem do oglaszajacego, podal mi nr vin i powiedzial, ze moge sobie sprawdzac co tylko chce. Najbardziej zalezy mi na przebiegu auta (tzn ile skrecono licznik

) bo w te 194tys. nie bardzo chce mi sie wierzyc. Taki silnik mialem w passacie i kiedys padla mi przeplywka, tu byla rzekomo wymieniona w Niemczech, podobnie jak turbina.
Oto link:
http://moto.allegro.pl/a4-1-8-turbo-150 ... 57320.html
Ksiazka serwisona niby tez jest aczkolwiek kupic taka i wypelnic nie sztuka. Jak równiez postawic kilka krzyzyków, co to niby nie bylo nawymieniane.
Jeśli ktoś znajdzie czas i się przyglądnie temu ogłoszeniu, bardzo dziękuję. Jeśli ktoś ma tajemniczy dostęp mając nt vinu do sprawdzenia czegoś związanego z serwisem, jeszcze lepiej, aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że musiałby chyba być pracownikiem audi. Tak czy inaczej, dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam