Wygląda na to ze migracja się udała, teraz tylko rozwiązać problemy po-migracyjne...
Zrobione:
+ za szerokie pole z profilem piszącego;
+ zbyt mała różnica kolorystyczna między kolejnymi postami;
+ I jeszcze jakoś tak zabrakło mi jednej kolumny przed listą nieprzeczytanych wątków - z nazwą działu.
(jest pod nazwą tytułu)
+ Gdyby można jeszcze oddzielić przyklejone tematy od reszty było by czytelniej.
+ Wcześniej klikajac na obrazek "Audi Klub Polska" wychodziło się na strone główna AKP. W chwili obecnej pozostaje sie na forum
+ Wygląd czarnej skóry jeszcze razi nieładem (tej zawsze używam), ale jak się dopasuje będzie znowu ładnie i czytelnie.
(już powinno być znośnie, Audiklub ustawiony domyślny dla niezalogowanych, jak na starym forum)
+ Noo i ten tapatalk oczywiście.
+ Klikając w "Wątki bez odpowiedzi", można by wyeliminować wyświetlanie wszystkich ogłoszeń, gdyż "z urzędu" nie można na nie odpowiadać
+ dałbym delikatnie grubszą czcionkę - reszta ok
(czcionka ustawiona dokładnie tak jak na starym forum)
+ otwieranie linków w nowym oknie (działa tylko dla linków w nowych/edytowanych postach
)
+ reindeksacja wyszukiwarki
+ wprowadzenie zabezpieczeń antybotowych ze starego forum
Do zrobienia:
- dodanie tagów w ogłoszeniach
- klikając na tytuł wątku nie przenosi do ostatniego czytanego postu (czyli jak poprzednio)
- numer strony danego wątku lepszy był pod jego tytułem, a nie w okolicy ilości odpowiedzi.
- Ksywę piszącego wolałbym nad avatarem - nie trzeba szukać
- No brakuje mi napisu "ostatni post" przy liczbie stron pod tematem wątku.
- Przydałaby się opcja żeby oznaczać wszystkie jako przeczytane, przy wywołanej liście (pod lub nad) nieprzeczytanych postów. Licznik tych nieprzeczytanych też.
- Do tego opcja już wcześniej wspomniana, czyli przenoszenie do pierwszego nieprzeczytanego postu po kliknięciu w temat wątku.
- mozna chociaz jakos odznaczyc tematy podwieszone?
(postaram sie wydzielić tak jak są ogloszenia)
- dodanie automatycznego stylu dla urządzeń mobilnych, minimalistycznego jak to tylko możliwe
- poprawić czerwone ramki dookoła stron, bo póki co są zwalone w wielu miejscach.
Na bieżąco będe uaktualniał liste