Właśnie najlepszym rozwiązaniem było by 2.0 lub 3.0 tdi. Lecz właśnie słyszałem ze te silniki 2.7 nie do końca są dopracowane pod względem awaryjności i jednak się potwierdziło po tym jak mi odpisałeś.
boness do ciebie taka informacja:
Oglądałem ten samochód, który podesłałeś w linku, obtłuczony na około, nie jedzie po lini prostej ( może to być spowodowane skrzywioną felgą, lub zbieżność do ustawienia, byliśmy nim na przeglądzie, wydawało się wszystko ok. Miałem złe przeczucie co do tego samochodu. Strasznie coś szumiało coś z tyłu, gdy zapytałem co to handlarz odpowiedział mi, że to wina opon. Nie wydaje mi się żeby na letnich oponach szumiało. Zadawałem dużo różnych pytań. np. czemu na aukcji pisze przebieg 160 tys, a na miejscu okazuje sie ze 170. Handlarz mówi ze auto sprowadzone zostało około tygodnia temu, nic z nim nie robili, lecz ku mojej uwadze, nic nie robione a jednak polska nawigacja wgrana.
Ogólnie nie polecam, szczególnie ze względów, takich iż handlarze, prowadzący tą firmę to zwykli kombinatorzy

Ogólnie raczej sam się nastawię na audi a4 b8 w silniku 2.0, co moglibyście powiedzieć dokładniej o tym modelu, co powinno przykuwać największą uwagę przy kupnie, dodam, że pierwszy raz kupuje audi, stąd prośba o informacje której powinno się wiedzieć, przy zakupie.