j@cek napisał(a):
kaju991 napisał(a):
Łuki28.08 napisał(a):
hej chłopaki
"chłopaki" to są w agencjach towarzyskich a my jesteśmy Młode Wilki
![Very Happy :D](./images/smilies/002.gif)
Łuki28.08 napisał(a):
Przodem była walnięta i ogólnie tak średnio skonfigurowany egzemplarz nie wiem czemu w tym roku ma jeszcze metalowy szyberdach, nie ma skóry ani podłokietnika , ktoś w zderzak wsadził wlew do gazu ale to wszystko mało ważne ponieważ największym minusem jest to że jest niebieska i do tego 2.2, nie ma to jak rasowe V8
i chyba wydaje mi się że to taka zaniedbana eSka spod Łukowa trochę podpicowana i wystawiona
zielony_1016 napisał(a):
Proponuję protest na cpn... 21.30 Luków Orlen Radzyńska.
kolego mogę wiedzieć o co kaman?
![Very Happy :d](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Wole taka podpicowaną 2.2 T 20 V w super legentarnym kolorze niż parcha 4.2 w afftomacie , którego zdrowe 1.9 TDI do 140 objedzie
ps. Jedyne silniki , które jako tako trzymają cene w C4 to :
4.2 plus
2.2 T 20V
2.5 TDI AEL
ps 2. Zobacz stare V8 4.2 w C4 robi sie w cenie 2.8....rynek weryfikuje wszytko
![n :(:](./images/smilies/024.gif)
Są gusta i guściki, niektórzy słuchają disco polo a niektórzy muzyki poważnej ja tam kocham swoje V8 za dzwięk, mi akurat pasuje ze jest w afftomacie , nigdy się nie ścigałem z nikim moim "parchem" jak go nazwałeś i nie wiem czy zdrowy tdi mnie objedzie ale tu zaraz nasuwa się pytanie, a weź i znajdź zdrowe tdi
ps. 4.2 robi się tanie ponieważ jest drogie paliwo i ludzi nie stać jeździć z takimi silnikami, mi akurat starcza kasy żeby jeździć takim samochodem i nie narzekam, jak by benzyna kosztowała 2zł/l to nikt by nie patrzył na 2.2 tylko zastanawiał czemu ten 4.2 tak mało pali
Pawlo napisał(a):
j@cek napisał(a):
To ja już wiem dlaczego nie mogę się "wstrzelić" na spota, bo nie wysyłam stosownych PW.
Rewelacja
![n :peace:](./images/smilies/023.gif)
raptem "DRUGI RAZ" wychodze z taką formą propozycji a Ty piszesz że na spota trafić nie umiesz
Spotów w Łukowie było pewnie ponad 50 siąt albo i wiecej a Ty raptem byłeś na 5ciu, a niech zaszaleje 7-miu
![n :029:](./images/smilies/029.gif)
Gość jesteś, nie ma co
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)