Adam2pac napisał(a):
Znam ten komis jak ci bardzo zależy to mogę popytać
Zalezy. Rzadko sie zdarza B7 q w sedanie w tej cenie, co tez sklania do wiekszej ostroznosci.
Gdybys cos wiedzial - bede bardzo wdzieczny.
*Robi* napisał(a):
giganteusz napisał(a):
dokładnie po co wymieniać rozrząd jaki w tym biznes?.
Ja mam obok siebie komis. Kiedyś miał bardzo złą opinie i słuch po nim zagiął. Teraz maja inni ten komis i same ładne furki. Opinie też mają super. Doszły mnie słuchy że oni robią kompleksowy przegląd i wymiany oleju, filtrów, rozrząd itp..... W zamian dają gwarancje na jakiś dłuższy okres czasu..a co za tym idzie bardzo dobra reklama.
auta sciągają z Holandii i przemial maja dośc duzy...
http://vipcars.gratka.pl/oferta/ w niedzielę koleś z giełdy gliwickiej wracał vectrą a dzisjaj widzę ze juz jej nie maja.
Jak cię nie cisnie z autem po obserwuj ich stronkę.. ostatnio mieli 2 szt A4 B7 w avancie czarne . ładne lalunie

Kiedys mieszkalem niedaleko bo na Bogucicach. : ) I zawsze sie zastanawialem dlaczego takie dobre fury tam stoja i sie marnuja. Sama klasa srednia i wyzej. Ale tez nigdy tam nie zagladalem bo wydawalo mi sie to miejsce podejrzane. Czas nadrobic zaleglosci i odwiedzic vipa. Dzieki za info. A tak na marginesie tylko sedan - avant niet. Sedan jakos tak mniej popularny w przypadku A4. : )