Witam, a wiec mam taki o to problemik, przy około 3000tys obrotów dostaje drgań, nie zawsze , nieraz jak wystawie go z garażu to jest ok, a jak postoi pod chmurką pare godzin to znów to samo, w sumie mrozów juz nie ma takich dużych, ale jednak są, raz wilgoć raz mróz, wina mrozów ?, leje paliwo w ORLENIE – ONeko i wydaje mi sie że to moj błąd czyżby moja audiczka była taka czuła?, miałem wrażenie że po wlaniu Verwy i jak i ON gold ze statoil problem na jakiś czas uspokoił się, teraz znow leje on eko i dostaje drgań
[ Dodano: 2012-03-14, 11:33 ] Niestety po wymianie Filtra PALIWA, drgania nie ustały, zatankowałem w STATOIL ON Gold, przejechałem sie wydawało mi sie że juz jest ok, mowie wina paliwa, postawiłem auto do garażu, odpaliłem rano wyjechałem i sprawdziłem czy dalej bedzie drgało, niestety dalej drga, przy obrotach 3000tys auto tak jak by szarpie, zwolniłem do ronda wsadziłem dwujke, a on zaczoł tak dziwnie drgać-szarpac na dwujce, więc zatrzymałem się i na luzie tez tak telepał drgał, zgasiłem go zapaliłem i było juz ok, przestał telepac, nie wiem już sam zerkałem po forach to wydaje mi sie że to może być poducha wywalona, ale czy napewno, dodam że żaden błąd mi nie wyskoczył tylko właśnie tak telepał, prosze o pomoc.
_________________ Audi A6, 1.9 131km, 2001r
|