Cześć. Wiele osób przedstawiało swoje auta więc pomyślałem że i ja to zrobię. Jest to mój pierwszy samochód
Mało czasu na przerejestrowanie, w następnym tygodniu to zrobię. Przez brak czasu na umycie tapicerki chwilowo brak zdjęć ze środa. Będzie trochę zabawy przy nim, pomimo że buda z 88' to i tak zdrowo wygląda, ale tak naprawdę zakochałem się w tym aucie. Na żywo prezentuje się jeszcze lepiej moim zdaniem, wielu może mnie zlinczować za felgi, zapowiadam że coś się zmieni w tym temacie, do tego do zrobienia parę pierdółek, no są także poważniejsze naprawy ale o tym później, chcę utrzymać go raczej w klasycznym stylu.
Ciąg dalszy nastąpi
EDIT
27-04-2012
Dziś byłem u paru mechaników, pompa wspomagania do wymiany. Za wszystko wyjdzie 600zł(oczywiście obiecali że wyczyszczą cały układ) może trochę więcej. Osłona maglownicy do wymiany już zamówiona, sworzeń po lewej stronie zawieszenia ucieka, trzeba go też zrobić.
Wypucuję go na niedzielny spot w Lublinie, może ktoś się na moje cudo spojrzy:)
Ciąg dalszy zapewne nastąpi.
Ps. Felgi idą na sprzedaż(gdyby ktoś był zainteresowany?), chcę coś bardziej klasycznego.
EDIT!
07-05-2012
Właśnie guma na maglu się wymienia, mechanicy "kur...ają" bo wszystkie śruby się zrywają:D Nie mój problem
Dziś także byłem umówiony na wymianę pompy wspomagania i czyszczenie całego układu lecz to chyba dziś nie wyjdzie. Wyszło że chyba sprężyny pójdą do wymiany więc przy okazji Wanna dostanie trochę gleby:)
pzdr!