No więc tak:
Czekałem na reakcje kolegów z AKP, ale niestety sie nie dooczekałem, postanowilem zobaczyc co moge z tym zrobic.
Rozebrałem tapicerke drzwi kierowcy i rozpoczełem ogledziny. W tym czasie spostrzegłem dosc duze 4 sruby ktore były lekko przesuniete.
[Foto 1]
[Foto 2]
[Foto 3]
Popuscilem lekko dwie sruby z [Foto 1] i spróbowałem przesunac rame szyby, lekko dokreciłem i zamknełem drzwi (oczywiscie bez trzaskania bo mozne byc jeszcze gorzej).Trzeba to robic z wyczuciem i na zasadzie prób i błedów, do gory, w dół i w rozne strony. Po mniej wiecej wyregulowaniu drzwi na wyskokosc trzeba pamietac zeby uszczelka dobrze przylegała do ramy samochodu (żeby nam nic nie gwizdało podczas jazdy:))Zajeło mi to około godzinki, aha i najlepeij robic to w dwie osoby, jedna trzyma a druga dokreca. Oczywiscie mozna jeszcez popuscic pozostałem sruby, ale to jak kto woli, zalezy to rrozniez od tego w jakim stopniu opadły drzwi.Przy dolnych srubach sa kliny ktore dobrze jest dobic na sam konie, rama szyby jeszcze bardziej bedzie przylegała do samochodu.
Jezeli macie jeszcze jakies pytania piszcie słuze pomoca.