mroova81 napisał(a):
Luki18t napisał(a):
zgredek27 napisał(a):
dymian1987 napisał(a):
Leo napisał(a):
a i widzę, kolega był posiadaczem jedynego na świecie B3 z silnikiem 1.6TDI
a nie było? przecież jeżdziłem 2 takimi egz- i siedzi tam silnik bliznaczy do golfa II, o oznaczeniu bodajze sb i jak byk ma turbine i intercooler..
Przeciez tdi to nie skrót od intercooler i turbina...
TDI NIE BYŁO
Był 1.6TDI 85KM tylko mało egzemlarzy było
Był też bardziej popularny 1.6D
A czym jeździłem to wiem
1.6D, 1.6TD i 1.9D to dizle w B3. Chyba jednak nie wiesz co miałeś. B6 ogólnie ładna, ale ta coś nie gra. Obwódki lamp, szpary w blachówie (głównie przód), kiera ze złej strony... Średnio. No i S4 w temacie, robi taką samą robotę jak ///M na tych wszystkich 318is...
zegar napisał(a):
Ogarnij te zdjecie, bo nie da sie ogladac.
"- Fotki wklejamy : 1 max 800x600 reszta miniaturki czyli zgodnie z ogólnymi zasadami regulaminu. "
BTW te zasady to by można już w końcu zmienić. Na 1.000.000. ludzi którym się nie chce klikać w miniaturki, wchodzi jedna z modemu 56k.
Dobra pomyliłem sie
chodziło mi o ta wersję 1.6TD taką miałem
Lampy muszę spasować bo zdejmowałem kilka razy. no i wsadziłem bixy i się ledwo mieszczą.
Napisałem A4 S4 chodzi tu o pakiet zderzaków kolego. A zakładam bo mi się bardziej podobają od zwykłych a4 czy sline
Kupiłbym S4 ale w posranej Irlandii jest podatek drogowy który się płaci od pojemności i spalania po 2008roku.
A za silnik powyżej 3.0litra rocznie chcą 1400euro, więc wolę mieć a4 1.8 T z quattro i body z S4