Oglądałem to auto 2.5 roku temu (07.2010) w Terespolu i chciałem je kupić. Nawet blachy (chyba) te same. Sprzedawała babka, mąż był za granicą w pracy. Dogadałem się z nim telefonicznie, pojechałem obejrzeć. Przetrzepałem, przejechałem się. Zaproponowałem cenę, zgodził się. Następnego dnia rano gotówka w kieszeń i ogień. Ujechałem z 10km i dzwoni telefon. Baba dzwoni i mówi że ma kogoś kto daje 1000zł więcej i zabiera
Bo moja oferta dla niej jest za niska, pomimo że mąż się zgodził. Serdecznie podziękowałem i olałem temat, miałem wtedy swoją A6 C4 ACKq.
Nie było wtedy LPG, przebieg miała 332 kkm
Dziurawy boczek fotela kierowcy, brakowało kilku elementów bagażnika, zmechłacona alcantara. Technicznie była niezła, coś tam miała porobione, silnik ładnie mruczał. Coś było nie halo z klimatronikiem. Coś też było do malowania.... Xenon fabryczny, ogólnie bogata wersja. Alufelgi 16" z A6 C5, nie było wtedy tych Avus'ów. Dawałem 9 koła (po kalkulacji nie była dla mnie więcej warta, trochę było do porobienia), facet się zgodził a jego żona powiedziała że za mniej niż 10k nie sprzeda i chyba za tyle sprzedała. Jako ciekawostkę dodam, że kupił jej jako następne auto Allroad'a C5 2.5 TDI V6
Kolego coś więcej możesz sobie przypomnieć na temat tego auta?? Konkretnie co z tym klimatronikiem nie tak. Bo dzwoniłem dziś do gościa. Mówił, że porobione wszystko zawiecha, rozrząd wymieniony, gaz rok temu wrzucił, na wszystko ma papiery. Napęd OK silnik suchy bez wycieków. Mówił, że jest pewny auta i że pracuje za granicą we Włoszech czy gdzieś, więc wnioskuję z tego, że to ten sam właściciel nadal. Mówił też, że jakieś malowanie prawego tylnego błotnika było po jakiejś szkodzie parkingowej. Na fotach wygląda ładnie. Przez telefon podał cenę 13tys. Właśnie jutro wybierałem się obejrzeć auto z zamiarem zakupu. Ale po tym co wyczytałem trochę się waham. Gdybyś coś sobie przypomniał byłbym wdzięczny.