Robiłem swoją maglownicę na zestawie tej firmy bo zaczęła ciec, jak narazie przejechałem 50kkm i płynu nie ubywa, co mnie cieszy. Natomiast nie cieszy mnie,i to wcale, fakt, że magiel zaczął w międzyczasie stukac
Jednym słowem jeżeli maglownica tylko cieknie to ten zestaw jest OKi
Jeśli cieknie i stuka (albo tylko stuka) to ten zestaw na 99% nie pomoże niestety (możesz spróbowac dokręcic deczko śrubę regulacyjną, może pomoże na trochę.Zaraz pewno zacznie się krzyk, że samemu nie wolno, że tylko serwis itp;).
A tu piękny widok "rozbebranego" magla
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Obrazek](http://images49.fotosik.pl/545/b818e4a76650a4d9m.jpg)
Pozdro
Kolego Staniek z tego co napisałes mam rozumiec ze ten zestaw a dokładnie lewa tuleja nie kasuje luzu na maglownicy? Pytam sie bo zastanawiam sie czy czasem samemu nie zabrac sie za tą przekładnie...u mnie stukot powstaje kiedy chwyce z kanału za jabłko drażka i zaczynam nim szarpac góra dół,maglownica jeszcze nie cieknie i chodzi lekko ale ma ewidentny luz na lewej tuleji i stuka sobie kiedy jade powiedzmy po płytach betonowych wk.....wia niesamowicie
.....Niestety nigdy nie miałem takiej tuleji w reku ale czy według ciebie jest wykonalne zrobienie takiej tuleji z ternamitu - teflonu na frezarce badz wytaczarce? Tutaj widac ze kolega Makaron sobie poradził w podobnym problemie