Witam wszystkich bardzo serdecznie !
Jest to moj pierwszy post na forum audi i mam nadzieje ze nie ostatni
Sprawa wyglada nastepujaco:chcialbym kupic swoje pierwsze wlasne autko i strasznie spodobalo mi sie audi V8,wrecz zakochalem sie w tym aucie,jest niesamowite i strasznie chcialbym takie miec.Na zakup planuje wydac 8 tys. oczywiscie zdaje sobie sprawe z tego ze trzeba bedzie dokladac do tego auta,jezeli juz bym takie mial to chcialbym co miesiac troche kasy w niego ladowac zeby powoli i malymi kroczkami doprowadzic go do bardzo dobrego stanu.Teraz mam kilka pytan:
1.Jak jest z dostepnoscia czesci ? czy faktycznie jest tak ciezko?
2.Czy ceny czesci nie sa kosmiczne ? kiedys wyczytalem ze skrzynia biegow automat kosztuje 26tys.ale to bylo pare lat temu w jakiejs gazetce motoryzacyjnej
3.Czy te silniki dobrze toleruja instalacje LPG ? jesli tak to jaka ? sekwencyjna ? zalezalo by mi na gazie
4.Czy jest to auto w miare bezawaryjne ? bardzo bym o nie dbal
Wielu ludzi,kiedy pytalem o starsze luksusowe auto,polecali mi BMW e32,Merola s klase,Lexusa Ls400(przez jakis czas nawet bylem zdecydowany na jego kupno),te auta sa bardzo fajne,kazde z nich ma cos w sobie,ale jak znalazlem V8 to odrazu wiedzialem ze musze miec ten samochod! Cos mnie trafilo,jak milosc od pierwszego wejrzenia,tylko ze do samochodu
)
Prosze o pomoc ! Z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam !:)