Witam.
Obecnie posiadam Renault Thalię 1.4 75Km z podtlenkiem LPG. Ogólnie samochód w porządku, ale zaczyna mi w nim potwornie brakować klimatyzacji i troszkę kucy pod maską. Zainteresowałem się więc audi a4 b6. Miałem troszkę zagwozdkę, jeżeli chodzi o wybór silnika, ale teraz jestem zdecydowany na 1.8t. Nie pali za dużo, 150 koni wystarczy mi w 100%, rozmiarowo troszkę większy od obecnego.
Ogólnie na sam samochód mam do przeznaczenia 20 000 PLN.
Trasy, jakie pokonuję, to 2-3 razy w tygodniu 100km, plus trochę po mieście. Samochód jest mi potrzebny po prostu do wygodnego, spokojnego i bezpiecznego poruszania się po naszych drogach. Nie szaleje za bardzo, ale te 150km przyda się do bezstresowego wyprzedzania, z którym mam problem w obecnym aucie.
Przeglądając internet, trafiłem na dość fajną A4, niedaleko mojego miejsca zamieszkania, w cenie, z której mam nadzieję uda mi się zejść do 20 tys. Co sądzicie o tym samochodzie?
http://allegro.pl/audi-a4-sedan-1-8-tur ... 12162.htmlJak w ogóle myślicie, czy za 20 tysięcy można znaleźć jakąś fajną a4 b6 1.8t, czy nie ma co sobie tym głowy zawracać i lepiej poszukać jakiegoś innego modelu?
Pozdrawiam.