pozdrawiam witam starszych jako "młodzian" i na wstępie napiszę że będę nekał użytkowników A6 2.5 tdi v6 (180km) automat z rocznika 2000 - 2002r dlatego że mam zamiar takowe"cudo" nabyć i wolę poznać opinie posiadaczy co?, jak?, dlaczego?, i za ile? . dlatego w ZNACZNYM stopniu PRZYCZYNICIE !!!!!!
się do przekonania nmnie ( chyba że padną lepsze propozycje?) że warto takim wózkiem jeżdzić i go kupić!!!.
mimo to cenne będą dla mnie uwagi innych właścicieli innych modeli ( tutaj się IM nisko kłaniam
), cieszę się że jest taka strona że jest wszystko od "deski do wentylka" opisane . myślę że mój początek nie rozdrażni żadnego MODERATORA i nie "zabonusuję" postaram się przestrzegać obowiązujących tutaj praw a za swoje pierwsze edycje tematy posty niezbyt udane przepraszam ,wiem CZYTAĆ CZYTAĆ jeszcze raz CZTYAĆ lub SZUKAĆ ,SZUKAĆ,SZUKAC - wiem ten klawisznie parzy i będę z niego korzystał częściej niż z NOWY TEMAT , początki bywają trudne . jeszcze raz serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia w swoim AUDIIIIIIII. mamba75