.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 00:49:22

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: C4 benzyna , lpg.
PostNapisane: 20.maja.2013 23:09:59 
Użytkownik

Auto: 2.8 ACK
Więc właśnie wróciłem z trasy nowym nabytkiem :) .Wrazęnia bardzo pozytywne, a i model trfaił mi się naprawdę konkretny.Tutaj wielkie podziękowania dla erniebaall za polecenie auta ;).Jest trochę do zrobienia,aczkolwiek naprawdę niewiele.Tj: wydech, lakier , koła i kierownica, hamulce słabo hamują.Poza tym niema co grzebać!Zawieszenie sztywne i nie wybite( aż za bardzo sztywne, jak w "esie" mojego kolegi) .Wymiana płynów i tyle.Spalanie wg tego cuda pokładowego wyszło niecałe 11l .Średnio jechałem 90-120 , ale momentami i dużo szybciej( trzeba sprawdzić co się kupiło he he ).Przed kupnem tego audioglądałem kilka innych i takie strucle ludzie sprzedają , że hej.Aha, jeździłem tą wersją 2.8 słabszą (nie pamiętam kodu silnika) i różnica jest spora.Jednak Ack ma większą kulturę pracy i lepiej się zbiera.To tyle na razie.Ogarnę auto to wrzucę foty .Teraz poszukam ile i czego nalać do "środka", jakie ew. części (marka) itd.
Pozdr

Tytuł: Re: C4 benzyna , lpg.
PostNapisane: 21.maja.2013 06:38:15 
Użytkownik

Auto: Audi A6C7 2.0TDI S-Tronic
Większość mankamentów wypisałem w tym temacie.
Cena wszystko rekompensuje - zostaje sporo kaski na odchwaszczenie i zrobienie"lalki"
Gdyby nie to, że auto dopiero teraz trafiło na allegro to pewnie sprzedało by się rok temu za wyższą kasę.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1